Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Zuleko,

Súhlasim s tebou úplne,

katuska,buď ideš a si rozhodnutá znášať bolesť,príp.nejaké pooperačné nerovnosti,dlhšiu rekonvalescenciu,či samotnú narkozu alebo nechod....su len dve možnosri,každá z nás to za to podstúpila a sme spokojné a išli vy sme si pre tento pocit z krásneho hrudníka opäť,pre krásu sa trpí a vzdy to niečo stojí...

Lucy1990,

Ty si riadna sexica,muž musí ziarlit,a to uznaj, úplne opodstatnene...Ja by som..Hihi

rita149

Katuska23147

suhlasim zo Zuelko.Ked prsia chces a si o tom 100% presvecena tak smelo to toho, Ked budes rozmyslat nad bolestou, narkozou tak ich nebude mat nikdy.Samozrejme aj ja som sa srasne bala, narkozy , nikdy som nebola operovana ze ako je to , ci sa preberiem.Potom zase tie bolesti.Ale vsetko sa da vydrzat. Ja som uz aj zabudla na bolesti a bez problemou by som isla zase na opku.Tohto sa neboj.Neviem kolko mas rokov, ja budem mat 30 a lutujem jedine to ze som nesla do toho uz davno!!! :-)

pišeš ze čo povieš mamine.
tak ja som mojim rodicom o nicom nepovedala a to ja nemam ano surodencou tak som dot pod takym dohladom u nich :-)
v den opky som povedala ze idem kamoske do Rakuska a pridem zajra.Este mamina mi hovorila rano o 6:00 ked som isla z domu aby som jej v Ikei zaves kupila, mi vysvetlovala aky to chce :-) som si v duchu myslela keby si ty vedela kam ja idem a ze o par hodin budem na opracnom stole.Na druhy den som prisla domov a hned vydela ze idem zhrbeny tak som jej ppvedala kde som bola a zobrala to super.Zostala dokonca somnou 2 tyzdne doma a starla sa o mna :-)Mamminy sa vôbec neboj!

luciaaa1

katuska

narkozy sa neboj, ja som vipkovala tesne po prebudení, že by som si taku davku aj na doma občas dala, nech sa tak dobre vyspím, to je asi to najpríjemnejšie :-) a pokial si zdrava a predoperačne ti vyjdu ok, nemaš sa čoho bať ;-) ani bolesti, dostaneš infuzku proti bolesti, večer lieky proti bolesti a na spanie, ja som sa po nich zobudila až rano, aj to ma asi zobudila sestrička s ranajkami :-D a to že by sa to nepodarilo ani nehvor, vyber si dobreho lekara a všetko bude dobre :-)

Zuleko

Barbarella
To v žiadnom prípade ani náhodou si nemôžeš rozmyslieť,my ťa tu budeme podporovať a myslieť na teba aby sa ti niečo uvolnilo!:-)))A občas podľa mňa zavolaj a pripomeň sa tam,že berieš hocijaký skorší voľný termín:-))

Zuleko

luciaaa1
Hej nad tým pásom som sa aj ja pozastavila,čo mám 53 kg a pás 64:-)))A to je pravda,že ona má tie prsia také ovisnutejšie,minule ju tuším niekde nahú ukazovali v tom Hoteli Paradise.

Rita149
Hej to je pravda že ona je taká ŽENA,takže môže mať:-)

Barbarella

nellyy

držím palce, aby ti to všetko dobre dopadlo a nemusela si ísť na reopku, myslím na teba :-)

kiežby som mala šťastie na nejaký skorší termín...

baby

ktoré sa chystáte na opku alebo viete o niekom a náhodou by ste nemohli ísť, prosím dajte mi vedieť, ak budete mať skorší termín než mám ja, teda január 2013...lebo mám pocit, že všetci tu idú skôr než ja :-(
aby som si to náhodou ešte dovtedy nerozmyslela :-(