Katuska23147
suhlasim zo Zuelko.Ked prsia chces a si o tom 100% presvecena tak smelo to toho, Ked budes rozmyslat nad bolestou, narkozou tak ich nebude mat nikdy.Samozrejme aj ja som sa srasne bala, narkozy , nikdy som nebola operovana ze ako je to , ci sa preberiem.Potom zase tie bolesti.Ale vsetko sa da vydrzat. Ja som uz aj zabudla na bolesti a bez problemou by som isla zase na opku.Tohto sa neboj.Neviem kolko mas rokov, ja budem mat 30 a lutujem jedine to ze som nesla do toho uz davno!!! :-)
pišeš ze čo povieš mamine.
tak ja som mojim rodicom o nicom nepovedala a to ja nemam ano surodencou tak som dot pod takym dohladom u nich :-)
v den opky som povedala ze idem kamoske do Rakuska a pridem zajra.Este mamina mi hovorila rano o 6:00 ked som isla z domu aby som jej v Ikei zaves kupila, mi vysvetlovala aky to chce :-) som si v duchu myslela keby si ty vedela kam ja idem a ze o par hodin budem na opracnom stole.Na druhy den som prisla domov a hned vydela ze idem zhrbeny tak som jej ppvedala kde som bola a zobrala to super.Zostala dokonca somnou 2 tyzdne doma a starla sa o mna :-)Mamminy sa vôbec neboj!