Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

No ja si to este budem premyslat a ked schudnem o pol roka tak sa rozhodnem. Kolko je prosim Vas ta cakacka k Cervenovi? No to nepoznate moju mamu ta mi vynadala aj za to ze som si dovolila banku zmenit a aj za ine prkotiny. Som jedinacik, cely zivot som nemohla si ani len sama navarit, aby som nahodou nieco neznicili, lebo samozrejme ja nic neviem a nedokazem... A na prsia mi povedala v minulosti ze svoju funkciu si plnia a ze kde ich tak strasne ukazujem. Ta by ma urcite prizabila. Musela by som jej cely cas klamat ze je to podprsenka. Este aj na frajera mi zazera najradsej by bola keby sme sa rozisli, ja dala vypoved a mohla u nej na dedine sediet na riti len aby ona mala spat svoju babiku s ktorou si moze robit co chce... Vazne som kym som s nou byvala ani len vlastny nazor si nedovolila na nic mat.. Az teraz sa spoznavam ked nie som pod jej dozorcovskou vychovou. Vsak len ked som dostala 1 zlu znamku som mala doma peklo...a pritom si myslim ze na tom vobec nezalezi ani ziadnych znamkach.

Barbarella

luciaaa1

ďakujem za radu, budem stíhačkovať :-)
momentálne mi asi vyhovuje BB, zotavovať by som sa chcela doma v KE pri mamičke :-)ešte neviem, ako by som prežila cestu, mám kamoša, ktorý je šofér sanitky, možno by som dohodla s ním :-)že odvoz po ležiačky :-)
inak, žijem v BA, tak by mohol byť aj PK, ale to by bolo asi komplikovanejšie, bývam v podnájme s kamoškou a jej frajerom, s ktorými sa veľmi nebavím, tak si to neviem predstaviť...
a teda by som aj poznamenala, že ak by ste robili to stretko v BA, rada by som sa aj ja pridala, ak by ste ma zobrali do partie :-)

leluska69

gina
este som moj termin neslubila.A cakat dalsich vela vela mesiacov sa mi tiez nechce ked mam termin na dosah konecne...uvidim ako sa to vyvinie...

drndula

Rita,

Ja z teba umriem....mama ma pevne nervy pri tebe..
U nás to nkto nevedel tiez,okrem muža,kamarátky a svagriny,až mama po op ked musela ísť po malého do škôlky..;))) ale zobrala to úplne super,

Barbarella

Zuleko

ďakujem, si zlatá...
vieš, tešiť sa 10 mesiacov dopredu je fakt ťažké :-)
asi sa budem musieť pripomínať...

gina3

leluska69
a ak Ti to nevýjde, čo mi je ľúto, ten tvoj termín si už niekomu sľúbila? Ja by som za tvoj, posunula niekomu môj.

luciaaa1

barbarella

stíhačkuj ich, najdu ti skorší termín :-D občas zavolaj, či niekto nevypadol a ak t to neprekaža povedz že môže byť aj BB aj PK, neviem odkial si..

Zuleko

Luciaaa1
Ani najmenší náznak kačkovitých pier ja som tomu až nechápala,ona ma 1ml ale rozdelený do dvoch pier hore má 0,7 a dole 0,3 tuším, a fakt vyzerá to pekne,viacej ľudí jej povedalo,že je na nej niečo iné ale nevedeli identifikovať čo:-)))