Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Katuska23147

Doktor Cerven momentalne objednava na operaciu na februar 2013 a konzultaciu niekedy v lete :-) takze casu mas na rozmyslanie dost. Za konzultaciu sa plati 20 eur a potom sa plati az v den operacie. Takze to ked tak odkonzultuj, daj si termin operacie a ten mozes kedykolvek odvolat ;-)

Katuska23147

27. Pocujte ked si to teraz rezervujem u dr. Cervena dostanem termin okolo septembra? A co ak si to v auguste rozmyslim? Da sa to zrusit ci s nejakou pokutou? Ci len v pohode zrusim lebo rada pojde ina kocka za mna? :-)

Lucy1990

rita149

Vidim ze ti chlapi rozmyslaju uplne rovnako :-))) podobny papierik chcel aj moj muz, ale som ho vysmiala :-D

0705bubu

barbarella

ahooj tak ti prajem aby ti vysiel nejaky skorsi termincok najlepsie uz v septembri :-)) ale urcite sa nieco podari verim ze este 2012 to maaas !! MUSIS!!! :-)

rita149

drndula

veru chudiatko mamina, ale zobrala ti super, varila mi obskakovala, cesla,vlasy umyvala skratka ako ked som bola mala :-) A ked sme isli rano do BB v den opky mi frajer povedal, ze mala by som na nejaky papier napisat ze na opku idem z vlastnej vole ze ma nedonutil: lebo ze co ak sa nepreberiem tak potom povedia ze on ma nutil :-))) akoze podprora nesmierna rano :-)))

0705bubu

Lia86

ahoj prosim ta teba operoval Trska ako si bola spokojna? mna to caka 20.4. na kozultacke bol velmi prijemny. tiez sme dohodli gulate ale este neviem konecnu velkost. kolko mas teraz obvod a kolko si mala pred?? skoda ze nemas fotky pred opkou..dakujem a inak mas ich supeeeer :-))

drndula

Katušja,

Prosím ťa a koľko máš vlastne rokov...myslím ze si už schopná sa rozhodnúť aj sama nie?Nie podriadovat svoje rozhodnutia v živote svojej matke...