Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Lucy.1990,

Také Je to ako ked ta stipe rana,po celom Prsniku..neviem xi som to v sobotu neprehnsla s robotou okolo domu...maku ste to niektorá?

Lucy1990

drndula

A ako ta stipu, v akych miestach? Zvlastne..

Ja som bola dnes prvykrat behat. Uplna pohoda, ani som nevedela ze ich mam :-) tak sa tesim ze behu sa nemusim vzdat :-) zatial som nenasla ziadnu vec, v ktorej by ma prsia obmedzovali :-)

drndula

Babule,

Mam dva a pol mesiaca po op,a začali ma stipat miestami prsiA...myslíte že Je to z fyzickej námahy?...

Lucy1990

Katuska23147

Nie, su doktori ku ktorym sa caka max. mesiac. Ale v tvojom pripade by som si pockala na doktora Cervena, predsalen chces este schudnut, tak to by bolo lepsie este pred operaciou a mas dost poklesnute prsia a na tie je Cerven macher, ini by to pravdepodobne riesili modelaciou.
Aj v mojom pripade to tak bolo, tiez som mohla ist k Trskovi, ale mala by som dorezane cele prsia.

Lucy1990

millena

Napisem len tak ktore ma napadnu :-)

rita149, sisente, lucy009, aj ja, davidoff,
mery NR, nellyy, xantipa, jazz24...je ich fakt dost :-)

millena

baby,
ak by ste ma mohli nasmerovat: kto tu ma anatomy? je vas straaasne vela v galerke :)

davidoff,
tak take prsia chcem!!!

Katuska23147

Jeeezis a to ja som taka hrrr ze vcera si to vymyslim a zajtra by som uz chcela ist :-D och vsak do roka ma to aj prejde mozno :-( No super tak sa mozem hned zaregistrovat. A neviete kolko pacientok denne odoperuje ked ma tak plno? Ze kolko bab je asi na cakacke :-) Vsak to uz asi vsetky budeme mat :-)

Zuleko

Katuska
Ak čítaš toto fórum,tak zistíš že určite termín na opku v semtembri nedostaneš,kedže baby šo už boli teraz na konzultačke majú OP v januári 2013..