Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

ronie

Lucy je úplne super :)
Ale nemáš sa čoho obávať, ja mám pokles, ale okrem toho na bruchu som aj ja, aj keď v noci sa zase vkrútim na bok, nejako som si už odvykla od ležania na bruchu a v robote behám hore dole poschodoch bez problémou a už sa teším do fitka :)
Takže aj keď sú sem tam nejaké problémy...nie je to také ako to možno cez písmenká vyzerá, ak by som sa mala teraz rozhodnúť idem na 200% znovu a ľutujem, že som toľko rokov čakala, mala som ísť dávno :)

ronie

Lucy1990

ja ta uplne zboznujem po 3 tyzdnoch spis na bruchu, po mesiaci ich mas makke, po dvoch v pohode behas. vzdy ked mam nejake pochybnosti ty svojimi prispevkami ma vzdy predvedcis ze mam ist do toho. uz len dufat ze budem mat taky bezproblemovy priebeh ako ty

nellyy

drndula, rita, Barbarella

Ja som sa o tom rozprávala v nedeľu s doktorom a dal mi ešte šancu, že sa to možno urobí, ale v zápätí navrhol reopku a sestrička mi už v pondelok volala s jesenným termínom :(
Ja dôverujem môjmu doktorovi na 100% ale šla som sa poradiť s druhým tiež známym dokym /len som chcela počuť druhý názor-nič viac/, povedal mi, že po 8 týždňoch je to zrastené, tam sa zmeny už neudejú a keď chcem podliepať môžem, ale či to chcem robiť celý život, pretože zmena pri podliepaní sa ukáže ak začneš tak 2-3 týždne po opke a u mňa je to aj tak vložením implantátu, vraj mám jeden vložený o kúsok nižšie. No ja naďalej budem počúvať svojho doktora a do jesene sa uvidí, asi aj tak nenaberiem na reopku odvahu a Barbarella príde k termínu :)
A kočky pekne ďakujem...

drndula

mňa na pravom stále štípe okolo vnútornej jazvy a doktor povedal, že je to v poriadku....tak sa nebojkaj

ronie

Barbarella

co stresujes ja som bola presne ako ty na konzultacii a termin som dostala za 10 mesiacov od konzultacky. a pomaly mi to ubieha uz iba 6. uvidis ani si nevsimnes a bude januar a ked si si dala este to ze ked sa uvolni termin ti zavolaju tak to by bol v tom čert aby sa do januara nieco neuvolnilo aj pre teba. nakoniec pojdes este skor ako ja :)

gossip_girl

Baby Vas docitat :)

uz dnes sa mi to asi nepodari,

janica25

ja mam termin opky v juni a k dr. Cervenovi

Katka,
no ja som aj preto zmatena lebo som uz dvakrat bola na konzultacke a na prvej povedal ze aj 300 budu velke na mne a teraz na druhej ze 300 pod mensie uz ani nechodi a ze mi to da 90 lebo to su take dva a polky. No ja nechcem az tolko, preto asi vymslam. Tak ja nechapem ako to rite spravilo 10 cm a tebe len 5? ale u teba by som to chapala ze ked mas profil 4,9 tak to celkom sedi ale ja uz som z toho magor, chcela by som presne vediet o kolko sa mi zvacsia alebo to iba pri 3OO nagor VP o 10? :D

dilemaaa

A si ma pobavila ze ked das podprdu dole, ze konecne nejdu aj prsia, boze tak sa nato tesim ani nevies, urcite to rychlo ubehne a uz tu bude pisat baaby boli ma vsetko :)

bimbi

Caute babulky
Ale ste sa riadne rozpisali,od vcera ved nestiham citat :)
Ku stretku bab z Ba sa velmi rada aj ja pridam,ak mozem,to bude pohlad-tolko ceckani, chi chi
Evita1122
Ja mam vo stvrtok mesiac od opky a poviem ti, ze ja prsia vobec nemam v pohode,co sa tyka bolestivosti aj citlivosti,rano je najhorsie a na dotyk ma bolia,ako pri kojeni ked boli riadne naliate a nemohla som nakojit, teda neviem ci mas deticky..ja len ze si myslim, ze 2tyz. Je tento stav normalny..tiez sa cudujem,ze niektore baby boli po par dnoch ok a bez bolesti..a este mi zacali maknut len velmi minimalne,skoro nic..tak len vydrzat!

Lucy1990

Mery NR

Ja som sa zobudila po 3 tyzdnoch cca na bruchu, ja uz v pohode spim, mna to netlaci :-) ved skus a uvidis :-)

Katuska23147

Lucy1990

asi mas pravdu, radsej si pockat ako lutovat. Aj ked frajer vobec nechce aby som si ich dala aj ked by to vraj podla neho bolo krajsie ale ze to za to nestoji... Este sama neviem ako sa rozhodnem, ked schudnem tak uvidim. V podprsenke mam pekne prsia, akurat ked ju vyzleciem su male.