Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katuska23147

Nellyy

moj frajer je za, iba mi povedal ze on by to na mojom mieste nerobil, ze to nestoji za to riziko, peniaze a bolest ale ze ked sa nebojim tak kludne ze by sa mi to zislo, ale ze nemam si davat moc velke. No ja by som chcela take vacsie na jeho vkus, ale zase nie moc velke, ale sama neviem, viem ake sa mi pacia na druhych babach ale na sebe som si to este nepredstavovala. A co ma stve je ze ma uplne ignoruje, ked s aho na to pytam tak uz po mne huci ze uz mi povedal a co sa ho furt vypytujem. jemu je to jedno ze nech si robim ako chcem. Tak ma to nastvalo ze rozmylam aj nad rozchodom, vobec ma nepodpori ani neohovara, proste nech sa rozhodnem sama. Ze ked mi povedal ano, tak som bola urazena ze chce aby som si ich dala, ze sa mu nepacia moje, ze na to nie je spravna odpoved... A myslim si, ze by mohol aj trochu prispiet nie? Ja nehovorim, ze by som to prijala od neho, ale ani nic take nenavrhol z coho som smutna. Zvycajne navrhne, ze mi nieco zaplati a ja to vzdy odmietnem sice, ale tak aspon navrhol :-D Vy si to platite sami? To uz setrite dlhsie, alebo ja si to neviem moc predstavit :-) Momentalne tolko zbytocnych prachov nemam, alebo volnych, ale tak za rok by som mohla mat, ale treba mat asi aj 2x tolko nasetrene keby sa to nepodarilo...

kitty1

Ahojte baby!

Pridte sa pozriet na nove forum o plastickej chirurgii a vselicom inom.

www. plasticka-chirurgia.eu

Mame novu zabezpecenu fotogaleriu s pristupom len na heslo. Jedinu svojho druhu na Slovensku!

Lucy1990

ronie

Som rada ze ta moje prispevky ukludnuju, naozaj to nie je take strasne, kazda jedna na bolest zabudne a povie, ze by isla znovu :-)

BABY, zajtra budem hostom v Kefane, takze si pokladam za povinnost povyvracat vsetky myty o silikonoch, dufam ze na to bude cas a priestor, pokladam si to za povinnost, pretoze ked niekedy citam tie fora, tak sa az za hlavu chytam :-)))

gabuliacik

Dobre ranecko baby,som tretie rano od opky a citim sa opat lepsie,vstavanie z lahu uz nie je tak bolestivo tlakove. Co si vsimam,tak si myslim,ze vacsina ma pozit.priebeh po opke. Vela je psychika a som sa vdaka vam nastavila velmi pozitivne a ide mi to krasne. Velmi sa tesim

lilabmw

Mery NR
Lucy

Ja uz po 2 tyzdnoch spim tak zčasti na boku a na bruchu a nic ma neboli a to som dnes 2 tyzdne od opky.6 dni ma to bolelo a potom uz nic.10 den som bola 30 min na bicykli a v pohode.Ale so cvičenim hornej polovice aspon mesiac počkam

ronie

nelly

dakujem za podporu :) ja uz som presvedcena na 100% len niekedy mam prepadnu este male pochybnosti ze naco vymyslam. ale naprilkad uz sa mi podarilo spracovat priatela, ktorému sa tento moj napad vobec nepacil ze uz sa vobec nemraci ked mu o tom rozpravam. strasne sa na ne tesim.
dufam ze tebe sa to napravi a nebudes musiet ist na reopku

lilabmw

Katuska23147

Je vela aj iných Dr.mne robil prska napr.Dr.0čenás ako i napr.zajačikovi.A co som videla tu prsia su velmi pekné všetky.A u neho tak dlho rozhodne čakat nebudes.

nellyy

ronie, Katuska

ešte by som Ti napísala, že teraz sa cítim úplne prirodzene, to čo bolo pred opkou to je to čo ani nebolo moje a hanbila som sa kade som chodila, odkedy mám imploše cítim sa najprirodzenejšie, toto sú moje prsíčka, nie to čo bolo predtým a
Katuska žiadne umeliny a ver aj keď môj partner nechcel aby som do toho šla, teraz je hotový a dokola opakoval, že si nevedel predstaviť aké prirodzené a sexi to bude :)