Nellyy
moj frajer je za, iba mi povedal ze on by to na mojom mieste nerobil, ze to nestoji za to riziko, peniaze a bolest ale ze ked sa nebojim tak kludne ze by sa mi to zislo, ale ze nemam si davat moc velke. No ja by som chcela take vacsie na jeho vkus, ale zase nie moc velke, ale sama neviem, viem ake sa mi pacia na druhych babach ale na sebe som si to este nepredstavovala. A co ma stve je ze ma uplne ignoruje, ked s aho na to pytam tak uz po mne huci ze uz mi povedal a co sa ho furt vypytujem. jemu je to jedno ze nech si robim ako chcem. Tak ma to nastvalo ze rozmylam aj nad rozchodom, vobec ma nepodpori ani neohovara, proste nech sa rozhodnem sama. Ze ked mi povedal ano, tak som bola urazena ze chce aby som si ich dala, ze sa mu nepacia moje, ze na to nie je spravna odpoved... A myslim si, ze by mohol aj trochu prispiet nie? Ja nehovorim, ze by som to prijala od neho, ale ani nic take nenavrhol z coho som smutna. Zvycajne navrhne, ze mi nieco zaplati a ja to vzdy odmietnem sice, ale tak aspon navrhol :-D Vy si to platite sami? To uz setrite dlhsie, alebo ja si to neviem moc predstavit :-) Momentalne tolko zbytocnych prachov nemam, alebo volnych, ale tak za rok by som mohla mat, ale treba mat asi aj 2x tolko nasetrene keby sa to nepodarilo...