Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vikiviki

arri
10.4. mam konz. a predbezny termin op mam 25.4. neviem ako to bude s menzes, ci uz budem mat po, mam ho teraz taky kadejaky.
Tuto diskusiu citam už dlllho samozrejme s prestavkami :)) ty uz mas PO ak sa nemylim? :))

vikiviki

arri

no to by bola parada, on mi je takou velkou oporou a tesi sa so mnou... Na noc sa nebude dat, to mi uz pisala Leus, tak dufam, ze aspon pocas dna bude moct prist na chvilku pomojkať ma a povzbudit:)))

arri

vikiviki
neviem ako je to v chirmede, ale v iem bola vedla na izbe kocka aj s muzom, ten tam bol cely cas pred zakrokom, potom cakal kym bola na sale a bol tam az do vecera, neviem ci tam nebol aj v noci :-D iba si pamätam doktora ked som sa preberala z narkozy(bola som hned rano prva) tak si robili vtipky lebo zevraj si pytali aj kluce od izby :-)))

vikiviki

Ahojte dievcata, chystam sa na opku do chirmedu, a kedze som zo stred. slovenska manzelovi sa neoplati ist domov na noc, tak ostane spat niekde v KE. Chcem sa spytat, ci bude mozne, aby ma manzel mohol prist pozriet po zakroku ked uz budem prebrata na izbe. myslim aspon tak na chvilocku :))

Mery NR

vladka19
môžeš mi napísať na forum1@azet.sk, alebo keď máš facebook popros zajacika, dá ti kontakt na mňa, tam je tá komunikácia rýchlejšia. sem celé meno nechcem uvádzať
Lucy1990
držím palceeeee :-)) ešte napíš o koľkej to bude

gabuliacik

Katuska
Suhlasim s Ritou! Prsia su tvoje a pre teba! Sama v sebe si musis uvedomit,ci to naozaj chces,ci ti to riziko stoji za to! Co sa tyka financii,my sme s priatelom na to sli spolocne,ale to mame spolocnu domacnost,dieta,hypoteku... Ja som si to chcela zacvakat sama,ale stvalo ho to,tak sme si pred opkou spravili spolocnu kasicku do ktorej sme vkladali hotovost,kazdy ako chcel a mal a naskreckovali sme xi...

rita149

Katuska23147

nezaoberaj sa až tak tym čo povie frajer.Je to tvoj život! Ked budes rozmyšlať čo mi povie mama, čo mi povie frajer tak to nebudeš mať nikdy!Veď si to dávaš kvôli sebe , nie kvôli frajerovi!!! Ja som mojmu povedala že mamm 4.11 konzultáciu u Mudr.Červeňa a bolo :-) On povedal že keď chcem prsia tak on ma bude v tom podporovať, keď nie nech si ich nedávam, sme spolu 11 rokov, čiže keby ma nechce kvoli prsiam už sme spolu neni.Takže keď chceš prsia , tak si ich daj spraviť.Veď je to tvoje telo!!!

BABYmica09

Baby od vcera ma strasne picha v pravom prsku hlavne pri pohybe ked si liham do postele alebo hybem rukou a ta bolest ako keby suvisi aj s bolestou chrbta co mam vzadu na pravej strane pod lopatkou bloknute cosi. Mali ste to niektora? Nechcem stresovat zbytocne ale fakt dost velka bolest je to a uz mam siedmy den po opke