Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

drndula

ahoj , no mňa neštípe nič , ale včera kd som si ľahla spať , tak sa mi zdal ľavý ako keby dáko posunutý , divný pocit to bol , keĎ som na nohách tak žiadny problém , ale v noci - je to divné:-(.

Vy ako ste natom? Pooperačku som nosila 7 týždňov vkuse a potom sem-tam v noci.

A v čo spíte , v ake podprske ?

rita149

BABYmica09

ja som si nestláčala prsia, tak neviem ti povedať.Ale napr, ke´d som bola na stehy a doktor mi prsia stalčil tak ma to bolelo.Ja som bola bez pohybu račej len aby ma nic nebolelo! :-) Važene je to romnalne ze ta to boli, musis vydržat.Ja si to pamatam že som bola 8 dni po opke a bolelo ma to dost všetko.Ani kýchnuť som nemohla, ani plakať ani smiať.Vydrž, prejde to, ešte par dni a bude ti super.

adka_22

ahojte kocky,
chcem sa spytat tych co ste po, teraz ked mam este jazvy (pod pazuchou) ruzove a chodim do solarka tak si ich prelepujem, ale uz ich skoro vobec nevidiet do leta budu prec...cize moja otazka znie ked sa budem opalovat musim si ich prelepovat uz vzdy aj ked ich nebude vidno?
Dakujem za odpovede :)

vikiviki

vladka19

ja viem, ved BB mam za rohom, ale dr.Č je pre svoju vytazenost pre mna a moju trpezlivost nedosiahnutelny. Zvazovala som aj Levice, aj tam mi chceli dat dobry termin, ale vsak este uvidim po konz. v KE. Ale tak som rozhodnuta tak na 99% za chirmed. Ty mas s nimi zle skusenosti ...viem citam vas...ale tak riziko je vzdy a vsade...

arri

tisko v dobrom zavidim, dufam ze aj mne to vyjde a budem spokojna.

BABYmica09

Rita149
a bolelo ta to aj ked si si to stlacala? lebo mna najviac ked si ten implos dole stlacim alebo ked otocim trupom

rita149

BABYmica09

nestresuj, mas len 7 dni po! je to uplne normalne že ta to bolí.Ja ked som bola tyzden po opke tak som mala stale bolesti.Mne bolesti ustupili po 10dnoch, ked mi vybrali stehy.nebojsa, musis vydrzat!

BABYmica09

Gabuliacik Arri

baby dakujem za ukludnenie, asi by som mala prestat citat na nete rozne komplikacie po opke lebo ma porazi ..idem radsej pozerat film

BABYmica09

Baby volala som na kliniku a pytala som sa sestricky ze ci je to normalne ze ma po 7 -ich dnoch boli spodok toho prsnika ked si ho stlacim a ked sa hybem ona ze hej, ze to je este skoro ze si mam dat nieco od bolesti.
ale na omlazeni som sa docitala ze moze ist o kapsularnu kontrakturu ked to prsko boli ... bojim sa :(
mali ste tu niektora tiez taketo bolesti?