Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

baby
ja som 7 tt po opke a tiež ešte nosím pooperačnú podprdu. viem, že nemusím ale nosím ju. niekedy ma aj napadne, či si tým aj neuškodím, že ju mám stále, však nemajú kedy ani klesnúť.. alebo nevadí to?

vikiviki

Leus

ano aj V BB, ved jeho som zvazovala v mediklinik Levice. Ty si bola v chirmed? si spokojna s pristupom a vysledkom?

rita149

tenda1

ja tiez nemusim na noc nosit uz pooperacnu ale ja ju nosim, je mi v nej lepsie, tak istejsie :-) nespavam na bruchu len na bokoch ale aj to mi je take divne,zaspím na boku ale vzdy sa zobudim na chrbte ze ležim.Chrbat ma bolel na zaciatku po opke ked som musela na chrbate len spat a zvykla som si na to :-)

tenda1

rita149

ja nosím takú športovú , je taká elastická , trochu sťahovacia , ale asi sa vrátim tiež k pooperačnej :-)

a spíš aj na bruch? Ja som sa raz v noci zobudila , že som na bruchu a trochu ma to vydesilo :-)

rita149

BABYmica09

mne po opke tiez bolo tak ze som sa uz citila dobre a na druhy den take bolesti ze som sa sama ani posadit nevedela.Ale to prejde a bude ti uz len a len lepsie!!!

rita149

tenda1

ja som 4 mesiace zachvylku po opke a pooperacnu nosim na spanie stale, dokonca aj cez den, teraz ju mam napr. tiež :-) ja ju mam strašne rada :-)))

BABYmica09

Rita149
dobre moja vydrzim.. ved co ine mi ostava:) uvidim co mi povie doktor na stychoch len ma to nahnevalo lebo 5 den po opke mi uz bolo super ani tabletky od bolesti som nebrala a zrazu toto..tak uz len vydrzat

Mery NR

BABYmica
klídek, je to normálne, že ťa ešte na dotyk bolia, to ťa ešte bude pár týždňov. mňa ešte aj po mesiaci bolela dolná časť prsníka a bradavky ťa budú bolieť na dotyk tiež dlho. teš sa z prsíčok a nečítaj, nenamýšlaj si komplikácie, lebo si ich sama vsugeruješ. ja viem, ja som tiež taká :-) ale musíš myslieť stále stááále pozitívne, že bude a aj je všetko OK

kitty1

Hej baby,

mame super fotogalerku (samozrejme zamknutu a heslo ma len administratorka) na novom fore o plastickej chirurgii.

najdete nas na:

www. plasticka-chirurgia.eu

Pekne a prehladne forum. Pridte sa pozriet a poradit ostatnym. Su tu vsetky mozne druhy operacii.

Dakujeme