Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

lilabmw
ano to sa robi iba pri poklese. Mne klesol najprv pravy potom aj lavy, podliepala som oba, neskor iba pravy. Teraz su zarovno ale bradavka na pravom mi ukazuje do strany, niekedy ma to stve ale som rada ze ich mam! V podprde vyzeraju super, poslala som fotky potom mozete napisat vas nazor ;-)

lilabmw

vikiviki

DR.Očenas je jeden super odbornik so zlatymi rukami a nemusis u neho na nic čakat.A mne operoval v LE ale myslim ze operuje aj BB

Tia001

vikiviki

ja som bola operovana v chirmede , ak by som si mala vybrat tak opat oni. Neviem kto co zazil no pre mna je to uzasna skvela zostava ci uz Dr. Kacmar alebo Dr. Magdo a samozrejme uzasne sestricky. Ked som nieco potrebovala vytocila cislo a nebol problem zistit info. Pokial viem na maily neodpovedaju viaceri lekari, myslim ze na to nemaju cas ale ak zavolas na pohotovostny telef. alebo recepciu vzdy ti odpovedia na to na co sa pytas. A kedze pracujem z ludmi niekedy aj ja nemam den tak to berte tak ze nie vzdy musi byt lekar happy. A co sa tyka operacii na kazdej klinike sa stane ze niekto nie je spokojny, ci je to op nosa, lipo alebo prsia. Niekedy sa stane ze telo neprijme implan. to sa stane aj v ortopedii. Ide o to ze tu baby z chirmedu nemali problem povedat ze tam mali problem, ale co tie ktore boli na inych klinikach a nemali moznost to sem napisat pripadne nechceli na to ste nemysleli? Nebudem nikoho obranovat podla mna kazdy jeden lekar co vykonal operaciu tu u bab a mala som moznost vidiet t,o uznavam ich pracu a uznavam ich ako lekarov. Neberte to v zlom kazda mame svoj nazor snad vas tymto nazorom nenastvem, ak ano ospravedlnujem sa

lilabmw

co myslite tym ze ste podlepovali?Akoze naplasti na jazvicky ci co?

MERY NR a ty mas od koho prska?Ako dlho ti kazal DR .nosit pooperacnu?

arri

tenda
mozno sa budes smiat, ale ja este dodnes spavam väcsinou v pooperacnej, teda v sportovej a to uz mam skoro rok po, ale zvykla som si na nu, citim sa s nou istejsie. Ja som dost dlho podlepovala, chcela som aby sa to poriadne zrastlo aby som sa vyhla pripadnej reopke.

leus

vikiviki
no ja nemam dobre skusenosti s pristupom po operacii,co ja viem, taka neochota po opke , neodpovedaju na maily, clovek ma pocit ,ze ich len otravuje, ja by som sla uz teraz radsej k ocenasovi...a kamoska zo ZV bola operovana u Totha a tiez jej pekne spravil...a tiez som zo stredneho slovenska