Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Adka22,
v pohode.:) A 6 mes. je uz celkom slusna doba, do leta pocitaj +2, takze podla mna s tym faktorom si leta celkom slusne uzijes aj bez leukoplastu pod pazuchou.:) Ja som po opke 6 tyzdnov, takze uvidim, ako to budem cez leto riesit ja.. Navyse ja zboznujem tricka bez rukavov, ale jazvy mam este viditelne, budem to musiet nejak maskovat. Kedy mas najblizsie kontrolu? A inak s prsiami si spokojna? Posluchaju? ;) Tvoj obrazok tam mal doktor Ce na stole, ked som bola na konzultacii.;) Ozaj, ake su po pol roku na dotyk?

arri

baby
napiste mi svoj nazor, niekedy som z toho taka nestastna ze mam to prave prsko take ine, mala som tam pokles, muz tvrdi ze ked sa rovno postavim tak su uplne rovno, ale na fotkach to vidno a aj ta bradavka ukazuje uplne inde. Tiez vidite na fotkach chybicky co v zrkadle nevidite?

Katka54

Ahoj Adka22,
podla mna, ked uz mas jazvy zahojene a do leta este nejaky ten piatok prejde, tak jazvy uz podlepovat nemusis. Natieraj si uch potom vysokym faktorom, urcite 50+ a malo by to byt v poriadku. Kolko si po operacii?

evita1122

Ahojte baby

Mery NR
ďakujem Ti za radu s tými tampónmy, máš pravdu už mi vadí aj tá elastická podprsenka , ale tie 2 týždne už nejak vydržím :-) + bradavky si natieram 2 dni s Aloe Lotion krémom. a pomáha :-) už ich nemám také tvrdé a bolavé

Bimbi
tiež budem vo švrtok mesiac po op, a ano už som aj kojila , síce to nebolo včera ale pred 10 rokmi ale si ešte pamätám to napätie a bolesť v prsiach a ano je to také teraz .. no nevadí, pozajtra idem na kontrolu, a dúfam že aj pán doktor mi povie to čo aj Vy , že je to normálka :-)

zajačik
Meno chirurga ktorý ma robil som tu ešte nečítala , operovaná som bola na južnom Slovensku

Zuleko

Tia001
Súhlasím,so všetkým čo si napísala

Vikiviki
Ja som bola operovaná v Chirmede,a som s nimi maximálne spokojná po všetkých stránkach:-)

lilabmw

MERY NR

Dr .Očenas robi nebeske prsia ....fakt?Co som nas videla čo robil on boli všetky krásne.Je to profik ...:-)si spokojna s prskami?

lilabmw

MEry NR to si ma ukludnila lebo mne povedal Dr.Csendes on ma neoperoval ale konzultaciu a kontroly som mala s nim v BA ze ju mam nosit 12 tyzdnov a to sa mi hned nezdalo ze 7 tyzdnov stale a potom este 5 tyzdnov cez den.Som na neho pozerala jak puk...Budem ju nosit tych 7 ako povedala a tych dalsich 5 tyzdnov uz len na noc a nie cez den.To musi stacit na 100% sak co som tu citala kazda nosila od 4 do max 6 tyzdnov teda myslim tu dobu co ju mala nosit.Aj ked viem ze niektore doteraz nosia :-) Ale to uz ako kazdemu vyhovuje ale urcite tym nic nepokazis