Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

0705budu
dakujem, niekedy si z toho robim take filmy ze ta bradavka je tak do strany... ale mas pravdu, na sutaz s nimi nejdem :-) Mam 400VP pod svalom, podprdy nosim 75D.

0705bubu

arri

ahoj mas ich uplne krasne, bradavka trosku vidno ze boci ale myslim ze to je detail, fakt sa tym netrap. aj mna na to upozornil doktor ale je mi to jedno nejdem na sutaz :-) a prosim ta ake mas implose a velkost? diik

adka_22

Katka54
Urcite si budem jazvy poctivo kremovat, uz niesu skoro vidiet, posledne co chcem je oplalit ich a uz sa ich nezbavit. Tiez rada nosim tricka bez rukavov a nikto si nic nevsimol, uz som bola aj v termalku a super, neboj do leta ti tiez jazvy vyblednu ;)
S prsiami som velmi spokojna su makke, teple, vobec neklesli, som z nich nadsena. V plavkach som sa citila uzasne, neviem sa dockat leta, stale nemozem uverit, ze uz niesom doska.
Akurat mam jediny problem a to je vlnenie, som s tym, ale zmierena kedze som nemala zaklad a ani tuk je to normalne a hlavne neni vidiet len citit v predklone a lahu.
Pocula som, ze tam mam foto, tesi ma to:). Ja uz na kontrolu nemusim ist bola som len raz a dr. bol spokojny, uz mi nekazal. Mozno po roku sa pojdem ukazat...

arri

nelly
implantaty mam teraz v rovnakej vyske len ta prava bradavka je vyzsie a do strany, uvidime co mi na to povie doktor na kontrole.

nellyy

arri

mne bolo povedané, že to už nezdvihnem, lebo imploš nemôže padnúť, len sa nižšie vložiť...tak toto ma zmiatlo