Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

9iva9
poistovna to urcite preplaca, ale ako to presne prebieha neviem, mozno budes musiet neake percento zaplatit sama.

9iva9

Dobrý večer..a chcela by som sa spytat..Mám 17rokov,prsia 85-E..ale už mi to ide aj do vyššej podprsenky!ešte väčšie..:( myslite ,že mi to preplait poistovna? ( mám problemy s chrbticou,dychanim,tahaju ma dole).. prosim pomožte mi..:( odpíšte čo najskor

arri

0705budu
uz si nepamätam kolko cm som mala pred, ale ovela viac ako ty som nemala, ja som prisla k doktorovi s tym ze chcem D-cka.

0705bubu

arri

no ja mam teraz 74 cez a po opke dr. hovoril ze o nejakych 8 cm viac tak ziadne bombise ale urcite viac ako teraz. sak som aj v galerke tak kukni ze ziadna slava. aj ja som uz 2x po kojeni :-))a mojej pubertacke kupujem vacsiu podprdu tak to jak vyzeraa hihi ..:-)

Katka54

Adka22,
to vlnenie tu spominala aj Rita, ze ma. Tiez nemala ziaden zaklad a tiez si bola Ty jej vzorom..dokonca podla Teba sa rozhodla aj zmenit velkost/znacku, ale to uz asi vies.:) Ja nastastie ziadne vlnenie nemam a ani necitim nejak nikde ten implantat, mala som totiz ako-taky zaklad, tak urcite aj preto. Aj mne tie moje "dievcata" robia neskutocnu radost :), zo zaciatku som sice bola s nimi spokojna, ale nie az tak nadsena.. Teraz sa z nich vytesujem stale viac a viac, su stale krajsie a krajsie, sexi, maknu, kazdu chvilu sa hladkam a usmievam sa, ked idem okolo zrkadla.:) Ani ja nic nelutujem, stalo to za to a som velmi rada, ze som sa zverila do ruk doktorovi Cervenovi a jeho kolektivu..

Mery NR

lilabmw,
áno som spokojná, mne sa páčia aj veľkosťovo aj tvarovo. len ešte majú drobné estetické chybičky krásy. doky však hovoril, že do dvoch mesiacov je to ešte normálne, že jedno je iné, viac opuchnuté ako druhé. tak pevne verím, že budú časom len krajšie. ale keby zostali aj takéto budem spokojná :-) a čo ti povedal Csendes o tej pooperačnej podprde, že 12 týždňov bolo myslené možno na noc, nie?

0705bubu

arri

a asi gulate pravda?? ani sa nezdaju na D, aj mne navrhol gulate bud 325 stredny profil, alebo 410 vysoky profil ze sa rozhodne pri opke. Idem k dr. Trskovi nechavam to na neho je odbornik tak mu verim. a obvod mas kolko cez? :-))

Katka54

Ahoj Nellyy,
tak nastastie ziaden pokles neriesim, to prsko bolo cele take nestastne mozno aj z tej cysticky, co som mala pod pazuchou na tej strane. Na vytahovanie tej tekutiny som uz bola 2x a po velkej noci sa mam ozvat znovu, zhodnotime stav a dohodneme sa co dalej.. Uz sa to ale neda s tym stavom spred vyse tyzdna ani porovnavat.. Velmi sa mi ulavilo, ked to odtial vytiahol, lebo uz ma to bolelo, tlacilo, tahalo.. To prsko si ale podlepujem, bola tam taka milimetrova nerovnomernost, doktorko aj vraveli :), ze to nie je treba, ale ja si to radsej budem poctivo podliepat a mat tak dobry pocit, ze som nic nepodcenila, nesnazila sa o lepsi vysledok..
Citala som, ze Ty sa dost trapis s tym padnutym prskom, drzim Ti velmi palce, aby vsetko dobre dopadlo. Ale ako Ti tu pisali baby, nezufaj, mysli pozitivne a pekne podlepuj a uvidis, co to spravi o pol roka..