Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Adka22,
a samozrejme, ze som myslela, ze vsetkym nam bude dopriate sa dlho tesit z tych svojich, nie vsetkym z tych mojich.;)))

Katka54

Nellyy,
dakujem, drzkaj sa aj Ty, sledujem Ta dalej :) a snad pridu pozitivne spravy aj od Teba.:)

Adka22,
presne tak, netreba to riesit, aj tak vacsinou o tych ´nedostatkoch´ vieme vacsinou len my, kazda sa na seba pozerame kritickym okom :), ale okolie si to ani nevsimne.. Prave som poslala novu fotku zajacikovi a dakujem, snad sa vsetky budeme moct z nich dlho tesit a naozaj som rada, ze sa usadzaju do krasy.:) Teda aspon mne sa pacia.;)

arri

nelly
ja som niekedy spokojna a niekedy mam dni a zda sa mi ze je nizsie, ale muz hovori ze implantaty su v rovnakej vyske, aj doktor mi na kontrole hovoril ze mam krive drzanie tela, ze je to tym. Na velku noc by som mala dostat volno tak skocim na slovensko, som zvedava na doktorov nazor po roku, potom dam vediet. Dufam ze bude robit.

arri

nelly
na kontrole som bola po 3 mesiacoch a na dalsiu mam ist po roku, ak sa mi podari prist cez sviatky na sk tak k nemu urcite zajdem, lebo som tiez zvedava na jeho nazor.

adka_22

Katka54
Viem s ritou si casto piseme, ale netreba to nejako riesit, nezbavim sa toho, je to len zospodu a ked to neni vidiet tak je to ok. Aj ked nemuselo to byt, ty si vsak stastna zena a v dobrom zavidim.
Prajem Ti aby sis prsicka dllllllho uzivala a bola stale viac a viac spokojna :)
Som stastna, ze som bola u p. Cervena a ked bude treba pojdem k nemu zase.

Katka54

9iva9,
ahoj, videla som tu zalozenu zvlast temu pre zmensenie prs, bude lepsie, ked vyhladas medzi temami prave tu, pretoze tam skor prispievaju kocky, ktore maju podobne problemy ako Ty. My tu riesime pravy opak :), ale viem, ze ked ides na operaciu na zmensenie prsnikov kvoli zdravotnym problemom a na odporucanie od doktora, tak Ti v tom moze financne pomoct aj poistovna. Ale presne neviem, aky je postup..

nellyy

Katka54

tak to som rada, že si takto dopadla :)
a čo sa týka toho čo Ti vyberali....držím pršteky...bude to už fajn

arri

a doktor čo vravel okrem tej bradavky je to ok...myslím na poslednej kontrole