Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

leluska,
stehy - 10 dni po opke, pooperacna podprda: den - 3 tyzdne, noc - 6 tyzdnov. Preco sa pytas, co riesis?

Zuleko,
vsak to, vsak to. Preco nemat kucerave vlasy, ked ich mame pekne rovne, no nie?;))

luciaaa1

zuleko

ty moje zlatíčko :-) ved tvoje su uplne dokonale aj postavička, a vidíš, my budeme asi večne nespokojne :-))

arri

zuleko, luciaaa
dakujem za povzbudzujuce slova... mate pravdu nik tie bradavky nevidi, ale aj tak by som ich mala radsej nizsie aspon tu pravu ;-)

Zuleko

Katka
Určite áno,ona s dokonalými prsiami a jej sa niečo nepáči,ale to sme my ženy vkuse nám niečo vadí:-))

leluska69

Ahojte prosim radu co ste boli v BB u Čee...kolko ste nosili pooperacnu podprdu a ako ste boli na tom cca 4-5ty tyzden po opke?kedy sa ide na stehy a ako su potom nasledne kontroly?moc dakujem

Zuleko

luciaaa1
ty prestaň vymýšľať lebo dostaneš 25 po zadku,máš NAJ NAJ A ešte raz NAJ prsia,tvarom veľkosťou všetkým jednoducho:-)

luciaaa1

arri

máš strašne krasne prsia, super tvar a najviac sa mi pači, ako hore ti idu bradavky, ja by som to taaaak chcela, no skušam vyťahovať v podprske, ale mam smolu, neverím že sa mi ešte podvihnu :-(

Zuleko

arri
Ja mám tiež jednu bradavku úplne inkde ako druhú,na ľavom prsníku mi ide nižšie ako na pravom,hneď pred Op ma na to doktor upozornil že mám jednu v inej výške ako druhú, a že to bude vidno aj po op no mne to vôbec ale vôbec nevadí:-)))Prsia máš pekné,a na bradavky sa vykašli vidíš ich ty a tvoj muž nikto iný!:-)