Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Krasne prsicka...;))

LUCIAA,

Ty Uz prestaň furt rýpať di tých pŕs,máš ich parádne,este začnem mať mindráky...ok?;))))

Adka22,

Krásne,tvoja foto slúžila ako vzor pre viaceré baby z fóra,či sa týka vlnenia,nemás tuk a ani zaklad žiadny tak sa nečuduj,majú to viaceré,ktoré išli s veľkosťou implosa nadoraz,inak úplne pod svalom to vraj nemáme žiadna,bo taký sval nemáme,čiže úplne pod svalom to Nie,Je,preto asi cítite spodný okraj implosa...;)

Ja idem piatok na kontrolu,kto sa pridá??;)))

BABYmica09

Katka54
Mas ich krasne, zda sa ti ze mas pokles? Prave som pozerala tvoj album ale ziadny pokles teda nevidim. ..mas pekne prirodzene prsia

lucy009

luciaaa1
zajacik mi uz nahodila fotky tak mozes kuk:). Chudiatko nase, tiez mala s tym mojim fotoblogom problemy, to iste co u teba:(.
Vies co,nic si z toho nerob ja si tiez uz pripadam trapne ze to tu furt rozpitvavam a uz som z toho debil:)))uz zase rozmyslam ze si dam asi druhu davku aquamidu,ja neviem asi bude najlepsie ked sa poradim s doktorkom pri najblizsej kontrole a potom to hned aj zrealizujem, lebo uz ked som sa dala aj na tie pery tak nech je to aspon vidiet:)
Davidoff si pamatam bolo to tusim v decembri ked si davala prvu davku a hned po prvej pisala ze pojde na druhu,lebo to bolo malo a nebolo to vidiet.
A s prsiami to ani nehovorim :),mne sa prsia malili hned po 3 tyzdnoch ako odpuchli, takze sa pripajam,lebo ja urcite idem do vacsich ;)))
Vidis a tu plati pravidlo nikdy nehovor nikdy :D

leluska69

Katka54
dakujem za info.
No za par tyzdnov idem do BB a trosicku sa mi skomplikovali terminy po tak preto som chcela vediet ako to bude po opke a ci 4-5 tyzdnov po opke budem v poho na normalne fungovanie, cestovanie a tak viem ze sa to tu uz tolko krat rozoberalo ale stres robi svoje:)tak preto budem rada zakazde info...:D

luciaaa1

katka, zuleko, arri

jaaaaj baby, nevymyšlam :-D doktor vie, že stale s nim tie bradavky riešim :-)))) no povedal, že ich mam tak nižšie asi od prírody..

arri

mne sa velmi pačia tak vyššie, jedna baba tu u nas ma asi tak ako ty, robil ju trška a prave kvoli tomu som chcela isť k nemu, ale potom som niekde videla jeho pracu a ostatne baby take nemali, takže zaleží od zakladu..