Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

xantipa,

:)) ďakujem veľmi pekne, zatiaľ ich nemá kto iný pochváliť, tak som rada, že sa páčia aspoň vám.. :))))

drndula,

ak "vykoumáš" aj tú tyrkysovú a zelenú, tak daj aj o nich vedieť. ;)
Tebe by z bonprixu už mali nejakú províziu za podporu predaja dávať.. :)))

xantipa163

arri
mas ich super, bradavky pekne hore, neries milimetrove rozdiely. Kebyze ta takto vidim na kupku hore bez, tak si poviem, ze ake pekne prsia. :-)

leluska69

Baby dakujem upokjili ste ma uz som zvazovala odklad opky a ine ...no kto mi najviac poradi ako vy co mate po som rada za toto forum.

drndula

Katka,

neni zaco...hocikedy, volaj, pis...som online...teda, ale dufam ze uz bude vsetko ok ::DDDDD

babyyyyyyyyyyyy,

tie ktore ste premeskali akciu na Bustier z Bonprixu, maju ich opat, tu cyklamenovo ruzovu a tu oranzovu opat v ponuke, ja som dnes opat objednala ale vacsiu velkost,Luciaa pozdravujem, dufam ze sluzia dobre...:DDD

Katka54

Leluska,

tiež si myslím, že po 4-5 týždňoch budeš môcť celkom v pohode fungovať. Ja som už po 3 týždňoch išla spät do práce a úplna pohoda.. A to cestujem autom tam-späť dokopy 2,5 hodiny. Tiež som si pri zaraďovaní jednotky a spiatočky pomáhala aj druhou rukou. :) Neboj, zvládneš..držím palce. :)

BABYmica,

ďakujem, teším sa. :) Čo sa týka poklesu, tak trošku mi kvôli takým menším problémom s tou nahromadenou tekutinou pod pazuchou na ľavej strane ťahalo prsko do strany a bolo také sa mi zdalo poklesnutejšie.. Ale už je to neporovnateľne lepšie, možno to naozaj ani nie je vidieť, ale však poznáš to :), tak ho podlepujem, nech sa pekne zrastie..

drndula,

:* Tebe ďakujem veľmi, veľmi za psychiše podporu, keď som som sa trápila s tou hrčkou.. Si zlatá a ďakujem, našťastie to dobre dopadlo. :)

arri

janica25
dakujem :-) rozmevy pred ti neviem povedat, neviem kde som si to zapisala ale teraz mam cez prsia 89-90cm, pod 75cm, zaklad som mala take odkojene Acka, pred tehotenstvom som mala svoje Ccka. Mam gulate 400VP pod svalom. Ja som prisla za doktorom s tym ze chcem Dcka (ako v tehotenstve) a on mi hned navrhol 400, povedal ze sa zmesti aj viac ale to som nechcela. Najlepsie ti poradi doktor, ten to ma v oku ;-)

leluska69
cestovanie po 4-5tyzdnoch by nemal byt prolbem, ja som bola na 10den na stehoch a hned na to som cestovala tisic kilometrov autom, nebol to vobec problem, mala som sofera :-))) Niektore baby sofereovali aj sami väcsie vzdialenosti, pokial mas automat tak to nieje problem, ja som mala tazkosti zaradit spiatocku, to som musela dvoma rukami... hrozne na co vsetko potrebujeme prsne svaly ;-)

drndula

Babymica,

Si krátko veľmi po op,vsetko teraz to bolenie,stipanie,ťahanie Je úplne normálne,chvíľu to potrvá,Sak im čas,majú naj to nárok..;))). Ked čítas spätne dozadu príspevky bab,tak vidíš že na 90% máme rovnaké pooperačné priebehy,tak kľud..;))