Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Gabuliacik
no svrbenie je znak hojenia urcite, aj mna niekedy svrbia potom ma zas v nich picha a tak vselijak:) drzim palce, ja by som to este asi v praci nezvladla na velku noc

nikki06

Baby, neviete mi niektora poradit, ako je to teraz u Dr.Če s terminmi? Ked som sa este koncom minuleho roka objednavala na konzultaciu, a zaroven aj na opku v oktobri 2012, bude to stale platit? Lebo som tu citala, ze termin opky uz dava len na konzultacii. A konzultacku mam az 4.5. :-(

gabuliacik

babymica
ja idem v utorok do BB, ale neponahlam, nech sa mi to pekne hoji, po velkej noci musim do prace a to sa mi veru nechceee
inak mna veeelmi svrbia prska, ale to je myslim tym hojenim, ale niekedy je to na nevydrzanie... bojujem s tym ale :-)

BABYmica09

Gabuliacik
no u mna boli najhorsie tie bolesti chrbta a vcera ma zacalo pichat v pravom prsku ale snad to prejde. chrbat ma uz tak neboli, a to s tou salkou presne poznam :)
myslim ze kazdym dnom je to o cosi lepsie a lepsie, uz sa tesim ked ich zas uvidim :))

gabuliacik

babymica
presne, tu je to naj naj
ja sa citim super, len ked spim tak mi tvrdnu prsia, ale citim sa super, tak ale este nic nerobim, len oddychujem :-) no cakala som strasne bolesti a ja neviem co vsetko a som v pohode... akurat ked chcem dvihnut velku plnu salku tak citim ze ma troska pichne obrys prska, ale tak to je asi normalne.. je mi faaaaajn? a ty ako?

gabuliacik

babymica
necitaj vobec, okolo problemov po opke, lebo sa zblaznis a zrazu ti bude vsetko! ja chodim uz len sem a citam vas.. :-)

BABYmica09

Drndula
ved hej, z nudy som zacala citat komplikacie po operacii a takto to dopadlo ze som zacala stresovat asi zbytocne :D uz by som mala nieco zacat robit aby som nemyslela na to najhorsie ... ides na kontrolu v piatok? ja idem na stehy. o kolkej ides?