Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikki06

gabuliacik

termin opky mam 30.10., vtedy ked som sa objednavala, boli volne aj skorsie terminy, ale kvoli praci som si to takto naplanovala, nech mam pohodicku na zotavenie :-) O velkosti mam este len pribliznu predstavu, asi to necham na Dr., ale podla toho co tu citam, asi radsej viac ;-) Myslim, ze nieco medzi 350 a 400 ml. Zaklad sice nemam skoro ziadny, ale myslim ze na postave by mi mensie zanikli. A uz sa tak velmi tesim, ste tu vsetky uplne super, zo zaciatku som mala obrovske obavy, ale citanim tohto fora o pocitoch po opke a nadseni z novych prsiek sa postupne vytracaju. :-)

nikki06

gabuliacik

termin opky mam 30.10., vtedy ked som sa objednavala, boli volne aj skorsie terminy, ale kvoli praci som si to takto naplanovala, nech mam pohodicku na zotavenie :-) O velkosti mam este len pribliznu predstavu, asi to necham na Dr., ale podla toho co tu citam, asi radsej viac ;-) Myslim, ze nieco medzi 350 a 400 ml. Zaklad sice nemam skoro ziadny, ale myslim ze na postave by mi mensie zanikli. A uz sa tak velmi tesim, ste tu vsetky uplne super, zo zaciatku som mala obrovske obavy, ale citanim tohto fora o pocitoch po opke a nadseni z novych prsiek sa postupne vytracaju. :-)

nikki06

gabuliacik

to mi teda tiez mohlo napadnut... :D Volala som tam, velmi zlata sestricka, povedala ze oni rozhodnutia nemenia a ked sa raz na niecom s pacientkou dohodnu, tak si za tym stoja. Takze vsetko plati, uz len mesiac do konzultacky, ani som neverila ze to tak rychlo ubehne :-)

gabuliacik

nikki
tak super, vidis coskoro budes vediet co a ako? a ako si s terminom opky? mas predstavu o velkosti? drzim palceky, uvidis ze aj do opky ti to rychlo ubehne, ja ani neverim ze mam po...

babymica
ja uz 10apr musim makat, mam tam kopu objednavok, tak asi budem musiet ficat na liekoch proti bolesti, ale verim ze to zvladnem... budem opatrna :-) ale mam cas este....

drndula

Babymica,

V piatok by som mala ist so známym ráno o pol ôsmej,dúfam de pôjde,autobusom sa mu nechce veľmi cestovať a aj domov by ma potom zobral jed pôjde z práce.ty ideš z trenčína ako?máš konkrétnu hodinu kedy máš prist?Ja Nie,a c podstate mam čas,lebo budem ba odvoz čakať až kým neskončí v práci,možno medzi 3-4 hodinou,ešte uvidim..si na fcb?môžeme písať tam AK chceš. ;)

nikki06

gabuliacik

to mi teda tiez mohlo napadnut... :D Volala som tam, velmi zlata sestricka, povedala ze oni rozhodnutia nemenia a ked sa raz na niecom s pacientkou dohodnu, tak si za tym stoja. Takze vsetko plati, uz len mesiac do konzultacky, ani som neverila ze to tak rychlo ubehne :-)

nikki06

gabuliacik