Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Zuza,skôr väčšiu velkost ný som brala tie pôvodne čo som mala vo veľkosti 36/38 mi trčala bradavky z nich a pri pohybe vyskakovali;)) a neviem akú velkost prsníkov budeš mať ty,a aj velkost implosov,ha nám obvod 89 cm cez prsia ní napr.LUCIAA ktorej dóm tú prvú velkost preposlala tak jej du dobre, a tiez má 89 cm..Neviem či dom ti pomohla

zuza265

drndula

a na tvoje C/D je tá 40/42 akurát hej? ja síce na prsia ešte len pôjdem, ale tak sa mi páčia tieto podprsenky, že musím objednať. Si zlatíčko, ďakujem za info :)

drndula

V galérii tak tá Je z Hm a je to iba 40 Je mi taktak,čiže 42 Je lepšia,navyše aj teraz som si tam kúpila plavky,Nevystuzene a tiez 42. Mam pocit ze pri mojich gulatych implosoch inak sedia pidprsenky ako babam či majú anatomy...;(

nikki06

gabuliacik

termin opky mam 30.10., vtedy ked som sa objednavala, boli volne aj skorsie terminy, ale kvoli praci som si to takto naplanovala, nech mam pohodicku na zotavenie :-) O velkosti mam este len pribliznu predstavu, asi to necham na Dr., ale podla toho co tu citam, asi radsej viac ;-) Myslim, ze nieco medzi 350 a 400 ml. Zaklad sice nemam skoro ziadny, ale myslim ze na postave by mi mensie zanikli. A uz sa tak velmi tesim, ste tu vsetky uplne super, zo zaciatku som mala obrovske obavy, ale citanim tohto fora o pocitoch po opke a nadseni z novych prsiek sa postupne vytracaju. :-)

zuza265

drndula

prosím ťa aké sú veľkosti tých podprseniek? akože dajme tomu na C, je tá 36/38 či až 40/42??

Ďakujem

nikki06

gabuliacik

termin opky mam 30.10., vtedy ked som sa objednavala, boli volne aj skorsie terminy, ale kvoli praci som si to takto naplanovala, nech mam pohodicku na zotavenie :-) O velkosti mam este len pribliznu predstavu, asi to necham na Dr., ale podla toho co tu citam, asi radsej viac ;-) Myslim, ze nieco medzi 350 a 400 ml. Zaklad sice nemam skoro ziadny, ale myslim ze na postave by mi mensie zanikli. A uz sa tak velmi tesim, ste tu vsetky uplne super, zo zaciatku som mala obrovske obavy, ale citanim tohto fora o pocitoch po opke a nadseni z novych prsiek sa postupne vytracaju. :-)

nikki06

gabuliacik