Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Zuza,

To Su tmavohnede tam,minulý rok som ich Kupovala,v Calzedonii,mala som plavkomaniu,ani som ich nemala dvakrát ba sebe ;))) ,ale du mi malé,chcem ich predať..

nikki06

gabuliacik

termin opky mam 30.10., vtedy ked som sa objednavala, boli volne aj skorsie terminy, ale kvoli praci som si to takto naplanovala, nech mam pohodicku na zotavenie :-) O velkosti mam este len pribliznu predstavu, asi to necham na Dr., ale podla toho co tu citam, asi radsej viac ;-) Myslim, ze nieco medzi 350 a 400 ml. Zaklad sice nemam skoro ziadny, ale myslim ze na postave by mi mensie zanikli. A uz sa tak velmi tesim, ste tu vsetky uplne super, zo zaciatku som mala obrovske obavy, ale citanim tohto fora o pocitoch po opke a nadseni z novych prsiek sa postupne vytracaju. :-)

zuza265

drndula

objednané :)) ako sa teším na ne, to by som nosila aj keby nemám žiadne prsia, lebo neskutočne dobre vyzerajú :)

Ďakujem! ;)

drndula

Zuza,

Tak asi teda tie 36/38 skús uvidíš,poprípade vezmi z oboch veľkosti,jedna musi sadnúť,nebudeš mať problém ich predať Neboj,tu sa po nich len tak zaprasi...;))

zuza265

drndula

také čo máš ako keby pás cez prsia, asi tie plné :) zle mi to asi vidno na pc ... mne sa páči ako ti v nich vyniknú tak inak prsia

drndula

Zuza,

No to Su z tých Super pidprseniek ktoré musí mať doma skoro kazda z nás...a príjemne sa nosia,isto budeš spokojna,na leto ako vysite...;)) a k tomu krasne farby

zuza265

drndula

budem mať 370 anatomické, takže myslím, že asi skôr tá 36/38... neviem nájsť meter, neviem kolko mám cez prsia...