Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza265

drndula

inak tebe sa vlastne dosť zväčšili prsia, nespravili sa ti strie ani nič také? lebo som teraz čítala, že niektoré baby mali s tým problém, len ja mám v pondelok operáciu. Vôbec ma nenapadlo si to niečím potierať... teraz ma to sere, že som mala na to myslieť

drndula

Zuza,

Len jedna veľká škoda Je že Uz predpokladám poslednú kontrolu piatok u dr.červena...a najbližšia asi o rok,mam Ja šťastie,veru Hej...;(()

zuza265

drndula

presne tie som myslela!!! som sa zaľúbila :)
no chvalabohu, v priebehu apríla alebo mája by mali otvoriť. Sa už vytešujem, milujem tam tie veci...

drndula

zuza,

fakt?uz konecne otvoria aj u vas v BB?no bolo by na case,tak to v tej Europe chybalo zakazdym ked osm sa tam stratila.:DDD
a myslis tieto plavky ci?--

livaa.rajce.idnes.cz

zuza265

drndula

u nás v BB konečne otvoria H&M, tak v nich verím, že budú mať niečo také :)
I ked mne doktor hovoril, že toto leto by som mala ešte nosiť, také tie klasické trojuholníkové... tak neviem

drndula

Ale mas pravdu,krasne sedia,nám ešte jedny,teraz si nadavam ze mi sibalo,ale kto mohol tušiť že pôjdem pod nôž tak skoro...;)))

lilabmw

Mery NR

To som si aj ja myslela ze 7 tyzdnov stale a potom 5 tyzdnov na noc, ja neviem podla mna sa pomylil sak to som ani nepočula este aby baby nosili tak dlho.A tak ja ich mam tiež este opuchnute a tvrde jak sutre ale uz mi trosku mäkknu sice pomaly ale iste.Akurat rozmyslam chcela by som ist do solaraka buduci tyzden uz ale neviem ake naplasti mam zvolit ,myslim prelepit jazvicky.Tie obycajne naplasty su kratke velmi a maju male to lozko alebo potom maju len take velke.Nevies mi poradit?

zuza265

drndula

ak by mne vyšla taká velkosť prs, ako plánujem, tak to by mi možno boli aj ... nemôžem z nich fakt :)