Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenik11111

Prosim, moze mi niekto poradit? Ako ste si vybavovali predoperacne vysetrenia? cez svojho obvodneho lekara?? dakujem

zuza265

drndula

ale aj keby si pribrala, tak to by podla mna bolo ešte v pohode, lebo tu na fotkách máš veľmi dobrú postavu :)

Ak budeš v BB nechám sa pozvať, alebo pozvem na čokolvek :D

drndula

Zuza,katka

Čo pijete?....pozývam vás,dobre sa to číta,ale práve naopak,mam čo tobut na sebe, dom pribrala,a to aj po odrátaní váhy implosiv..oboch...!!! ;()

zuza265

Katka54

Kati ty čo rozprávaš :) kukám tvoje fotky a postava ako lusk! ježíííš tu je tolko motivačných fotiek :D dakujem

drndula

Katka,

Veru,Je ťa veľa,začni na sebe pracovať....;)))- ceckana neblazni,may tvoju postavu..; kurnik.... Aj ha od nedele začínam opäť zumbovat

zuza265

Katka54

chcem aj ja taký metabolizmus... ale aspon ma to motivuje potom :) veľmi sa mi páči taká postava aspon mám potom cieľ

Katka54

zuza265,

no, drndula je tiež jedna z tých báb, pri ktorej, keď vidím jej foto, vyťahujem čokoládu z úst a balím ju naspäť do papiera.. :))) Neskutočné brucho má.. :)

Katka54

Adka22, Mery NR,

baby, ďakujem.:) Od budúceho týždňa začnem aj s cvičením už, nejak mi to všade "povolilo".. Keď vidím tie vaše postavičky, vytrénované bruchá a to ste niektoré už aj po deťoch, tak mám čo robiť do leta.. :))

zuza265

drndula

Ty si po pôrode? ved ale ty máš aké pekné bruško :)) klobúk dole! Tak to si ma aj upokojila, že by som tým veľa nezmenila :) nech už bude ako bude...

drndula

Zuza,

Neurobli ani jedna,mala som zaklad po pôrode a kojeni..;))) viem že niektoré natierali,nstieraju,ale úprimne,nepomôže ti to,závisí to od elasticity tvojej pokožky,Nie od Toho koľkokrát a v akom množstve to budeš natierať,viem o čom hovorím,tehotná som bola,ked sa ti majú strie urobiť,urobía sa...;(