Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Kočky poslala som fotky zajačikovi,,od začiatku som mala menšie problémy s ľavým prskom,stále má bolelo,mala som pocit že mi vychádza imploš,keď sa zohnem tak ho cítim ako sa mi prevalí,bradavka mi uteká do strán,tak som sa na neho sústredila a teraz mám pocit že mi klesá to práve ;-( mrknite čo si o tom myslite lebo má už šlahne na kontrolu idem až 15-teho :-(
Baby čo ste spomínali tú stretávku v BA,myslite aj na mňa rada sa pridááám

Katka54

zuza, drndula,

už teraz som oľutovala, čo som napísala..ešte chvíľu a budem tu olizovať aj tento monitor. :))

zuza265

Katka

aaa mne ti je jedno, šlahačka je jedna z mála vecí-sladké, čo zjem :D už čo budem ako prasiatko :)) stojí to občas za to :)

drndula

Katka

Ty opica,si tenka ako rontgenovy snímok,postava jak das,ty máš čo hovoriť si o odopierani sladkosti;!!!!!

Katka54

lenik,

ja som si vybavovala predoperačné v BB, v Novamede, kde ma operovali. Všetko to bolo na jednom mieste a nikto sa ma na nič zbytočne nevypytoval..

Katka54

Zuza,

nenechaj sa ošaliť drndulou, pozri, už nás pozýva, dobrej šľahačky nám chce objednať, dopraje nám, doprajeee.. :))))