Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Babymica,

Si s niekým na fcb,ako Je napr.lucy1990,Rita.Mery nr,Zajacik,Sisente? S nimi mám potvrdene priateľstvo,choď cez nich,nájdeš ma tam

nikki06

neviete preco sa tu zobrazuje ten isty prispevok aj 3x za sebou... v niekolkominutovych intervaloch? nieco treba nastavit?

Mery NR

vladka19
dúfam, že aspoň niektorú z nich využiješ :-)
lilabmw
ja som si kúpila v lekárni na takej rolke leukoplast (Hartmann - Omnipor). ale nekupuj si látkovú, lebo tá ťažko ide dole z kože ale papierovú tú najtenšiu. tú si dávam na jazvy aj 3 vrstvy pre istotu :-) sk.hartmann.info

Petulielienka

Gabuliacik
Ďakujem,len ja ho nechcem nejak otravovať lebo neviem či mi nešibe,mama ani muž nič nevidí,tak nechcem vyzerať jak nejaká hysterka preto by som chcela vedieť aj Váš názor,či len zbytočne stresujem alebo mám naozaj čo najskôr volať..aj má napadlo že sa to práve možno len skôr usádza a to ľavé ešte nie lebo po pravde mne sa to práve viac páči,príde mi prirodzenejšie len nechcem niečo zanedbať..už má z toho porazí,už ma napadlo že si podlepím obidve aspoň na rok a budem mať kludný pocit že neklesne ani jedno =D

gabuliacik

Petulielienka
Chladnu hlavu prosim ta a vola dokymu,povie ti co to moze byt. S tym stretkom to sem urcite vycapime...