Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Lenik,
ziadne odporucanie tam nepotrebujes, len sa objednas u doktorky Dedicovej (kontakt najdes na stranke), povies jej termin operacie a ona Ta objedna. Zaplatis cca 45€ a do hodiny si so vsetkym vybavena.

arri

lenik
predoperacne ti spravia behom jedneho dna, maximalne dvoch. Ja som si robila vsetko u internistu, vyslo ma to 50€ inernista, 13€ predoperacne vysledky z laborky, a 35€ zistenie krvnej skupiny v laborke. Ale normalne si vsetko vybavis za 50€ len ja nie som poistena na slovensku tak som musela platit vsetko zvlast, aj ked tu krvnu skupinu som si mohla usetrit, to nemusi byt z laborky ved vsetky vieme aku mame.

arri

lucy1990
si riadna kocka! Mohla by si mi dat kontakt na toho fotografa co ti robi fotky? Teda ak to nieje tajne. To by bol super darcek pre muza ;-)

lenik11111

Katka
Dakujem. a tie vysetrenia si stihla vybavit za kolko dni? a vymenny list ti vypisal dr, ktory ta operoval?