Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

xantipa163

Ja tu farmu tentokrat ani nepozeram, obsadenie velmi chudobne na dusi :-D
Do Playboyu pravdepodobne pojdem - nenavyberam si, budem to brat aspon ako promo..

gabuliacik

Baby,aj vy ste v tej pooperacnej podprske take stiahnute? Pod prskami mam 77cm a teraz cez prska mam zatial 100cm a on ma narval do 75C! Vzadu je to napisane,skoro som omldlela ked mi to frajer povedal! By som cakala Dcko pri tychto cm!

xantipa163

lucy1990
jezis, zas vymenili kvalitu za kvantitu. :-(
Ako keby tej Farmy nebolo uz vsade dost.

Ozaj, na FB Kefan uviedol pri tvojom predstaveni, ze budes fotit pre Playboy...budes? Zadarmo?

Lucy1990

Dakujem kocky :-) musim dementovat spravu o kefane, zmena planu, dnes ma prist vypadavajuci clen farmy, takze mne daju coskoro vediet kedy sa dostanem na radu ja :-)

Katka54

Petutulienka,
pozerala som tie Tvoje prsia na novych fotkach - ano, mas uch trosku ine, ale nestresovala by som sa zbytocne (ale ja som taka ista). Oni sa este usadzaju, menia, viem podla seba.. Pekne rob co treba a uvidis, ze o tyzden sa Ti uz budu o nieco viac zas pozdavat.. Ale ak mas nejaku obavu, trapis sa kvoli tomu, tak sa ozvi doktorovi, lebo psychika tiez vela spravi.. Nevolaj mu, napis mu. Tak mi sam povedal - ked je nejaky problem, kludne mu mozeme napisat a on sa ozve. Tel. neberie, lebo velakrat kocky zneuzivaju cislo a volavaju kvoli terminom, atd.. Nist sa neboj, dobre bude.:)

xantipa163

Petulielienka
Na jednej fotke sa mi ten tvoj lavy zda troche nizsie, ale na tych ostatnych uz nie, tak tazko zhodnotit.

xantipa163

Lucy1990
ja tiez chvalim, tiez aj prska, aj pery :-)
A vela stasia dnes v Kefan-e
Ked nezabudnem, budem pocuvat. :-)