Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Lucy1990,
odpadla som - ake radio, aky playboy? ;)) Drzim palce, nech to vyjde.. Tusim sa znovu zaregistrujem na facebook, lebo takto ani obraz, ani zvuk..:))

gabuliacik

zo siklienky poslali aj 75D takze pred opkou som tam mala dve a on ze ved uvidi .. On asi vidi, ale ja teraz nie,hihihi. ... Nejak vydrzim do utorka!

Lucy1990

gabuliacik

No trosku to neodhadol :-p ale podla mna nepocital az s takou velkostou, sama si pisala ze bol prekvapeny :-))

Lucy1990

petulienka

Ja nechapem preco ti dal doktorko gulate, ked si mala poklesnute prska. Ale ten rozdiel nie je nejaky velky, ono sa to asi neda spravit uplne narovnako ked si aj predtym mala rozdiel a dost velky. Ale moj osobny nazor je, ze lepsie by ukazali anatomy a nebolo by to tak vidiet - ty si ich nechcela?

xantipa163

gabuliacik
no umrem, vsak aj ja som mala taku istu velkost pooperacnej a to si dovolim tvrdit, ze ma o polovicu mensie prsia.
Mne zle doktor pomeral obvod na konzultacke, takze tesne po opke som mala pooperacnu 80B, ale den po opke na preveze sa mu zdala volna, tak ze mam ist do Siklienky pre inu, s mensim obvodom. Tak som vzala tu 75C a este teraz ju mam dost tesnu, nosievam tu 80B, je mi prijemnejsia. Hentu si dam, len ked sa mi ta druha perie.

gabuliacik

Lucy
Ked sedim dlhsie,tak sa mi az hlava toci a ked stvrdnu a opuchnu,tak taha! On ma do nej zapinal so sestrickou... V utorok sa opyram,ze preco taka "mala"...

gabuliacik

Petulienka,teraz som si kukla fotky este raz,mne to nepride ako ookles,ved si pozri ze este pred opkou si nemala detailne v rovnakej vyske prska,mozno su to len mm ale aj to moze byt dovod. Ja prska nemam uplne rovnake,ale ja som mala jedno veeeeelmi klesnute. Skor by som si to vysvetlila takto.

Lucy1990

gabuliacik

Fuha, to aj zapnes? :-DDD
Ja mam cez prsia 94-95 cm a podprdu 70 D co je cca rovnake ako 75 C len mensi obvod. No nezavidim, ale ona povoli :-)