Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

leus

Tak ja fotim uz dlho, od 17tich, najviac akty, ja uz som tam mala fotit pred 2 rokmi, ale tesne na to som otehotnela :-)
Ja to neberiem ako prekazku, vacsina playmate ma uz deti co som si vsimla :-)

Lucy1990

Katka 54

Dakujem :-) a jasnee, pod aj ty na fb, tam sme uz cela komunita prsatic :-D

Petulielienka

Ja som len vyslovila osobny nazor, samozrejme ich mas paradne, len mne osobne by sa pri tvojom zaklade viac pacili anatomy :-) ja som tiez chcela nazaciatku gulate ale nakoniec som rada za anatomy, bala som sa toho dvojiteho prska..

Petulielienka

Xantipa
Asi pravý myslíš nie? To je zdrkadlová fotka,myslela som ten prsník kde mám na ruke tetovanie
Lucy
No ja som povedala že by som chcela viac guľaté ale zase aby to vyzeralo dobre,ak nemôžem tak anatómy,on povedal že anatómy by boli lepšie ale môže mi dať aj guľaté tým že mi urobí rez pod prsiami a s tým že väčšiu veľkosť čo je tých 450..povedal že by nerobil nič čo by vyzeralo zle,tak ja neviem...

Petulielienka

Xantipa
Asi pravý myslíš nie? To je zdrkadlová fotka,myslela som ten prsník kde mám na ruke tetovanie
Lucy
No ja som povedala že by som chcela viac guľaté ale zase aby to vyzeralo dobre,ak nemôžem tak anatómy,on povedal že anatómy by boli lepšie ale môže mi dať aj guľaté tým že mi urobí rez pod prsiami a s tým že väčšiu veľkosť čo je tých 450..povedal že by nerobil nič čo by vyzeralo zle,tak ja neviem...