Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nina7

leus

ha ha, to snáď nie :-). ja som mala od začiatku problém s tým ľávým, veeeľmi mi nakrvácalo 10 deň po opke a mala som ho asi trikrát väčšie ako práve /ale to sme si tuším už písali/, tak predpokladám, že preto mám tie tlaky a bolesti, len sa obávam kapsule, som zvedavá čo mi doktor povie na kontrole, lebo na dotyk je fakt tvrdšie... :-(

Petulielienka

Baby ďakujem za vyjadrenie a za názor,ja som krava-hlavou proti múru ;-) po druhom baby pôjdem zase,do väčších a tým pádom aj anatómov..ale ja som hlavne kvôli tomu išla k Dr.Čé,chcela som vedieť jeho a Vám poviem že som bola u jedného plastického na kontultačke a ten sa má prisahám ešte medzi dverami opýtal či chcem anatomické alebo okrúhle ;-))
Nelly
Prosím Ťa ty čo stresuješ,ja som čakala ooobrovský rozdiel...uvidela som to az ked som sa úplne zapozerala a to je iba pár mm..určite to nerieš reopkou :-((

nina7

leus

presne to mám aj ja. tiež mi to je v tričkách vidieť, ani tielka nebudem môcť nosiť veľmi obtiahnuté. snažím sa naučiť s tým žiť, ale skôr sa obávam tých bolestí. počas menštruácie to je dooosť, ale hlavne ten jeden :-(...

leus

nina 7
aj ja pocitujem v tych prsiach take tuhnutie dakedy a tiez sa mi zda jeden vacsi ako druhy, ja to vidim v uplne obtiahnutom tricku ten spodok na jednom je vacsi

rita149

zuelko

mne sa neroztiahli a bola som v nich na dovolekne v 50stupnovych horucavacha a salanej vode a ani nevybledli. je to super kvalita.

nina7

Nelly

Ahoj, prosím Ťa nerieš nejaké milimetre. Máš krásne prsia a pokiaľ Ťa nič neboli a nemáš zdravotné problémy, tak to nerieš. Nikto si to nemá šancu všimnúť, pokiaľ na to neupozorníš a priznaj si to, že pred operáciou si si určite nepremeriavala prsia tak detailne. Ja mám jeden väčší ako druhý a jeden ma aj dosť bolí a je tvrdší a to som 5 mesiacov po opke, asi je by som mala stresovať :-). tak hlavu hore a nerieš, máš ich super ;-)

leus

nelly
nechcem ta naladit negativne, ale v chirmede sa doktor vyjadril ze nejake podlepovanie nepomaha;ak mas zle vlozeny implos, tak nejaka paska si myslim ,ze je malo na opravu :(