Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nellyy

prosim ta , ty nestresuj uz. ved to noie je ano vidiet, len ked sa zapozeram na bradavky tak trosku vidím rozdiel ale to nie su cm ale mm!!! kto nevie tak si ani nevsimne! vazne! toto nerieš opkou určite!!! podlepuj!

Zuleko

Rita
Úplne nádherné plavky mám tam tri vytypované tak uvidím pre ktoré sa rozhodnem,a všetky veľmi pekne sedia:-)))

zajacik_006

malasmudla
ked budeš mať 300ml,tak je to v pohode,nebude to až tak moc viditeľné. A čo sa týka tých mužov,tak skoro každý bol proti naším operáciam,ale teraz sú naše polovičky spokojné a užívajú si ich:-))). Ale myslím,že aj iné dievčatá by mohli napísať skúsenosti reakcií mužov.

nellyy

Dík baby ale pokles je a takto to vyzerá keď je to vytlačené dlhú dobu,ak to nevytláčam je ešte nižšie, no a asymetriu bradaviek nemám to robí klesnutý implantát.
Ale ste super :)

leus

nelly
ja som detajlistka, ja to vidim, mas jeden nizsie ako druhy :( ale vidno aj na prvej foto v albume ,ze je jeden nizsie, nemala si aj svoje vlastne prsia tak polozene?

malasmudla

No tak mala by som mat take väcsie dvojky, pisala som, ze max 300ml, cez pazuchu ani viac neda, ale kedze nie som najvyssia, tak viac by bolo uz prehnane, ked sme davali sizery na oskusanie velkosti, tak sa smial, ze budem mala ale efektivna :) to je tiez jeden z dovodov preco si zelam väcsie prsia, lebo ludia si ma mylia s pubertackou, alebo deckom. Zavist bude, to akosi ocakavam. Tiez by ma zaujimalo, ako na to reaguju chlapi? Mnohi sa tvaria, ze silikonove prsia sa im nepacia, resp. ich odsudzuju...podla mojho nazoru niektori nemaju paru ci su prsia prave alebo umele, hlavne ze su...ci sa mylim?

Zuleko

Nelly
Ja tam nič nevidím na fotke,neviem či som slepá či čo,a nehovorím to preto aby som ťa chcela upokojiť,akurát som si všimla že nemáš bradavky v rovnakej výške,ale pokles ja tam žiaden nevidím