Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Nellyy,
no vidis, fakt ho nechaj podlepene a na pokoji.. Ak sa tam nieco aj "opravuje" tak tym, ze ho stale namahas neustalym manipulovanim mu to len stazujes.. Podlep a ani sa toho nechytaj! :))

Katka54

Nellyy,
chapem, ze Ta to trapi, mna by to tiez sralo (s prepacenim), ale fakt by som zabojovala a skusala to podlepovat a podopierat tym pasom.. Cakala som nejaky vacsi rozdiel, nebudem Ti tvrdit, ze nic nevidim, ale neviem, ci by som sa dala v Tvojom pripade znovu po tak kratkej dobe rezat.. Nie je to tak zle, ako som si myslela..aspon na foto to tak zle nevyzera. Nazivo to moze byt ine, ale skus sa zamerat na to, ze to vyrovnas este o nieco.. Nenarabaj s tym prsom kazdu chvilu, neodliepaj tu pasku, podlep prso a mysli na to, ako fajn sa Ti hoji.. Nellyynka, neboj, zvladnes to.:)

Zuleko

Nelly
Ty vieš najlepšie ako to naozaj vyzerá,fotky dosť skresľujú,podľa fotky tam nevidím nič,ale na živo to môže byť iné,každopádne ti veľmi držím palce!!Nech je všetko Ok:-) :*

nellyy

baby

ste zlate, ale ono to je naozaj vidieť riadne a ak nemám podlepený tak po pol hodke padne ešte viac :) ale ste :*