Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Nelly,
ja si toez myslim, ze by si mala podliepat, vsak nie je to az tak vidno a dala by som tmu sancu nech sa to pekne zrastie a podrzi to tak ako ma :)

Katka 54,
nemohla by si dat fotku celej postavy? ja si to neviem az tak dobre na tebe predstavit :) Kati a myslis ze mam ist do 250 stredny profil ktore maju profil 4,5? alebo do 300 ktore maju az 5,4?

Ja uz fakt neviem, potom tam je aj 260 VP co ma 5,2 ale zas sirka a vyska su ine a ja neviem ci si to mozem takto samovolne vyberat ked neviem co spravi vyska ked je menej, ci to zle ukaze alebo co, baby ked mozete poradte mi aj vy ;)

nellyy

gabuliacik

to Ti je až tak malá? Tak si daj väčšiu, tuším máš, či? Ak nie a tak moc Ťa to tlačí, cinkni dokymu a popripade objednaj v siklienke väčšiu, dodajú bleskovo poprípade aj osobný odber sa dá....

gabuliacik

Baby dobre ranko
Ja mam z tej stiahnutej podprdy take obrovske modriny ze az presvitaju. Strasne tmave su tie modriny. Nemoze sa mi nieco stat?

ronie

lucy 1990

poziadala som ta o priatelstvo na fb, dufam ze to nevadi.
mam ciernobielu postrihanu fotku a priezvisko co sa neda precitat

arri

nellyy
nerob si take stresy mas ich krasne a ked budes dalej podlepovat, zostane ti hore, ale musis to nechat podlepene kym sa tkanivo poriadne zrastie aby udrzalo implos hore. Drzim palce ;-)

rita149

nellyy

ja ti to pišem od zaciatku stale to iste,podlepuj a dvihaj aj pasom! pomoze to, uvidis, nie po tyzdni ale po dlksej dobe ale pomoze!

Zuleko

Nelly
Nikdy sa netreba vzdať,a ak by to nakoniec nevyšlo a nezlepšilo sa to aspoň s kľudním svedomím si môžeš povedať že si urobila všetko pre to aby to bolo čo najlepšie:-)Držím prsty moja!Nevzdávaj to!:-)