Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Nelly,

Inak Pisala tu Uz aj kocka podla nej Sa po usadeni prs ako Keby zvacsili,coax vystupili,co Je natom pravdy neviem ale...

nellyy

zuleko

Ty už si pripravená na väčšie Tebe sa stále budú zdať menšie a menšie :), ale máš pravdu aj kamoška po dvoch rokoch povedala, že sa jej nejako usadili a zmenšili ....

gossip_girl

Nelly, Zuleko,

no dakujem baby, som z toho na nervy, lebo ja som dost utla hore a nechcem aby to kricalo, Zuleko preto sa bojim tych 300, lebo rita hovorila ze sa jej zvacsili po opke o 10 cm a ja mam teraz 82 a vyslednu by som chcela 87 asi nie az cez 90 skusala som taku co mala 90 a pripadala som si ze len prsia vidim :D Preto som na vazkach.

Nelly ja co som pozerala tak ta 250 stredny profil ma take iste rozmery vysku aj sirku ako 300 VP len je tam rozdiel v projekcii ta mensia ma 4,5 a ta vacsia 5,4

drndula

Zuleko,

No zmenšili ani Nie,skor usadili,povolili,oproti tým voskovkam po op sú teraz riadne makucke, .a čo sa ty pýtas,Ved ideš do väčších či?či rozmýšľas ze dáš este kúsok vacsie AK sa ti splasnu?;)))))-

Zuleko

Inak baby nemáte pocit,že tie prsia sa časom ako keby zmenšili,ako keby spľasli?Ja som včera skúšala plavky a úplne som mala pocit ako keby sa o pol čísla zmenšili..

xantipa163

gabuliacik
ja som si vymienala podprdu na 4 den od opky. Sestricka povedala, ze mozem. Do Siklienky ked zavolas a povies im, ze si prides vyskusat, tak ti vidu v ustrety. Ja som im cinkla do hodky prisla, len som dopredu povedala co chcem, mala som to pripravene. Vyskusala som si to tam na WC, lebo je to kancelaria nie predajna. Skusala som na podprde, nie naholo.

gabuliacik

Ked lezim je to ok,ale pri sedeni to dost citim. Troska som si zvrchu povolila zips nech sa naranajkujem. :) bojim sa,ze ked do stichov dam vacsiu podprsku,nieco pokaslem. Radsej to vydrzim.

Zuleko

gossip_girl
Záleží od toho aké chceš výsledné prsia,ja osobne by som dala 300 ml,podľa mňa pod 300 ml sa neoplatí ísť na OP,škoda vyhodených peňazí,chápem,že nie každému sa páčia veľké prsia,ale keď už ideš do toho a chceš toto všetko podstúpiť tak nech je to aspoň vidno..ja mám o hodne viac ml ako ty plánuješ si dať a moja rodina si vôbec nevšimla,že mám prsia urobené...môj otec o tom dodnes nevie:-)))Pozerala som tvoje foto,podľa mňa si kľudne daj 300 ml to ti urobí take 2,5-3 :-))Veľa štastia pri rozhodovaní!:-)

nellyy

gabuliacik

Tak sa opátaj dokyho či môžeš kúpiť väčšiu a netráp sa ak Ťa to tak tlačí....a neboj, keď si ju vymeníš nič im nespravíš, ale opýtaj sa ho...

nellyy

gossip_girl

neviem, či to pomôže, ale poslúcham baby a včera som mala pás až do pol noci....
Akú chceš docieliť výslednú veľkosť ?
Pri strednom profile máč prsia vias pri sebe a pri VP idú zase viac do výšky....
Katka 54 má krásne prsia, perfektne sa jej usadili