Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Nellyy Mery NR aj ostatne baby

ja sa vam velmi ospravedlnujem ale ja na zoznam.sk idem len vtedy ked posielam zajkovi fotky, lebo mi neprechadzali z môjho mailu, ale už som vam odpisala, strašne ma to mrzí :-( nebola som tu

Mery NR

nellyy
ty čo stresuješ? ten pokles nie je vôbec taký hrozný ako ho opisuješ. nerob si z toho ťažkú hlavu, máš ich pekné. keby si neupozornila na pokles by som si myslela, že máš len miernu asymetriu a tú máme skoro každá. tak hlavu hore :-))

malasmudla

No tak mala by som mat take väcsie dvojky, pisala som, ze max 300ml, cez pazuchu ani viac neda, ale kedze nie som najvyssia, tak viac by bolo uz prehnane, ked sme davali sizery na oskusanie velkosti, tak sa smial, ze budem mala ale efektivna :) to je tiez jeden z dovodov preco si zelam väcsie prsia, lebo ludia si ma mylia s pubertackou, alebo deckom. Zavist bude, to akosi ocakavam. Tiez by ma zaujimalo, ako na to reaguju chlapi? Mnohi sa tvaria, ze silikonove prsia sa im nepacia, resp. ich odsudzuju...podla mojho nazoru niektori nemaju paru ci su prsia prave alebo umele, hlavne ze su...ci sa mylim?

zajacik_006

malasmudla
tak to si píš,že sa ti bude lepšie žiť a na okolie kašli. A kolkatky ti bude dávať? Lebo ak nie vela ml,tak možno si to ani nik nevšimne a ak aj áno,je to tvoje telo,prsia za tvoje prachy. A keď tak len závisť:-)))

malasmudla

Dakujem za privitanie! :)
Nie, este som nekojila, nemam deticky a popravde, ani neviem kedy budu, lebo som slobodna a nezadana. Dufam, ze sa nejake baby ozvu, aby som mala pokoj na srdci. Mozno sa ani tak nebojim samotneho zakroku a starostlivosti po tom ale reakcii okolia, pretoze si zmenu urcite vsimnu. Trosku keby ste ma nakopli, ze s peknou sumernou postavou bude zivot hned o nieco krajsi :)))

zajacik_006

malasmudla
vitaj v medzi nami:-))). Ty si uz kojila? Mám pocit,že tu sú dievčatá,ktoré operoval ten istý chirurg,len neviem,či tu ešte chodia. A ak máš s ním dobrú skúsenosť,tak sa mu môžeš v pohode zveriť do rúk.

xantipa163

vladka
jasne, robil to na operacke, tam musi byt zachovana rovnaka sterilita ako pri celkovej anesteze. V podstate to prebiehalo ako klasicka operacia na operacke, akurat som bola duchom pritomna. :-) Ta suma bola celkova a on tam normalne operuje, je tam jediny chirurg, to je taka mala klinika, asi ako IEM.
Najskor som chcela implose len vybrat, az neskor som sa rozhodla, ze chcem znova zvacsenie.
Ku Gubovi som nesla na augmentaciu preto, lebo mi nevyhovoval jeho pristup po ludskej stranke.
Moj muz mi povedal, ze nech kludne idem znova na zvacsenie ak chcem, ale nie ku Gubovi, mam si najst toho najlepsieho chirurga. Tak som si nasla Cervena. :-)

malasmudla

Ahojte baby, som tu uplne nova a konecne som sa odhodlala na zakrok, termin mam 12.4.2012, predoperacne ma este len cakaju dalsi tyzden, konzultacie uz mam za sebou, ale idem este raz, pretoze ma po prvych napadlo vela otazok, ktore zostali nezodpovedane. Vybrala som si MUDr. Juraseka z Kosic, absolvovala som u neho uz liposukciu clenkov, lytok a kolien (vsetko naraz) a aj jeho praca a pristup sa mi pozdavali. Samozrejme, verim, ze je kopec dobrych odbornikov na Slovensku, ale potesilo by ma, ak by sa tu nasli baby, ktore boli u neho na augmentaciu. Pan doktor mi navrhol max 300ml, okruhly implantat - Eurosilicone, pod sval, rez pazuchou.