Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malasmudla

Ahojte baby, som tu uplne nova a konecne som sa odhodlala na zakrok, termin mam 12.4.2012, predoperacne ma este len cakaju dalsi tyzden, konzultacie uz mam za sebou, ale idem este raz, pretoze ma po prvych napadlo vela otazok, ktore zostali nezodpovedane. Vybrala som si MUDr. Juraseka z Kosic, absolvovala som u neho uz liposukciu clenkov, lytok a kolien (vsetko naraz) a aj jeho praca a pristup sa mi pozdavali. Samozrejme, verim, ze je kopec dobrych odbornikov na Slovensku, ale potesilo by ma, ak by sa tu nasli baby, ktore boli u neho na augmentaciu. Pan doktor mi navrhol max 300ml, okruhly implantat - Eurosilicone, pod sval, rez pazuchou.