Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Gosip_girl ja mam 300 vp.v galerke mam celu postavu tak sa pozri.Ale ty mas vaci zaklad .ja som nic nemala.prave vcera sme si pisali z adkou_22 na fb a mame presne rovnake miery. Takze si prirataj k k tvojim tych 9cm urcite a budes vediet obvod.

petra 001

nelly,

mne sa vobec nezda,ze je nejako viditelne poklesnuty,ty len nemas bradavky v jednej linii,neviem ako si to mala pred opkou,ale inac ich mas pekne,take fajne:)

drndula

Leus,

Kolko Mas obvod ked bojujes s kazdym cm co Mas nayse?
My by sme zase viacere brali tie tvoje cm.zase...

Mala som Ja ist prečo di toho obchodu,veru hej..ďalšie plavky..Ja sa to fakt nemôžem,samé mu skočili do košíka...;))))))))

drndula

Leus,

Kolko Mas obvod ked bojujes s kazdym cm co Mas nayse?
My by sme zase viacere brali tie tvoje cm.zase...

Mala som Ja ist prečo di toho obchodu,veru hej..ďalšie plavky..Ja sa to fakt nemôžem,samé mu skočili do košíka...;))))))))