Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Quattro preventan na cmulanie,mne pomohol prwd op,

Ked máš papat Theraflu,tak si paralen nedacqj,bo Theraflu Je Uz táto zložka,nekombinuj,daj si jedno alebo druhé..;(

wauka

drndula

vitaminy berem stale lebo mam slabu imunitu mam aj centrum a aj sumivy C vitamin 500 pijem :) ja len dufam ze mi vyjde ten datum nechcem si to prelozit..

ide niekto este 11.4 k Očenášovi do LV?

gabuliacik

Wauka
Operovat ta mozu len zdravu.. Neboj budes ok,nohy v teple a budes ok.. Ja som tiez bola 2t pred chora,brala som atb,ale tyzden pred opkou by si nemala nic brat.

wauka

gabuliacik

a to mi možu kvoli tomu prelozit aj operaciu?? nevim ci to prejde alebo nie dala som si aj paralen lebo som mala triasku ach....

wauka

baby už som tu nebola par dní,,,moja opka sa blíži už len 12 dni ..ale od vcera neviem prehltať,,tak ma hrdlo bolí,,,nevadi ze pijem Teraflu?

gabuliacik

Volal mi sam osobne doktorko,takze sa nic nedeje. Nemam modriny,ale krvne podliatiny,nie je to nic nebezpecne,tak sa tesim. Ze sa to samo rozide. Vraj ak chcem tak pocas dna mozem podprsku na minutu-dve uvolnit alebo dat uplne dolu aby som ju mohla opat riadne nasadit. Je fakt zlaty,hned sa citim lepsie.

gabuliacik

Baby,
Volala som do Novamedu,doktorko sice operuje,ale popisala som im tie modriny a ze mam sa pofotit a poslat mu to. Ze sa ozvu ked dooperuje. Vraj to urcite nie je z podprsky,asi mam sklon k modrinam. Tak cakam na vyjadrenie. Inak divny pocit mat ju dole... Ale citim sa lepsie ako som ju nanovo nasadila.