Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

gossip_girl

Ahoj, čítala som, že sa nevieš rozhodnúť medzi veľkosťou. Ja som mala na výber medzi 255 ml a 295 ml mentor stredný profil. No a mám 255 ml a som spokojná, som 2 týždne po opke, no nevedela by som si predstaviť, žeby som mala tie vačšie a to som základ nemala skoro žiadny. Bez tej podprsenky sa mi to zdá také divné keď si ju dám dole tak som taká nesvoja a potrebujem si ju dať naspäť je to také zvláštne ešte, tak neviem čo by som robila s väčšími :-) . Ale tak každému sa páči niečo iné, tak je to len na tebe ako sa rozhodneš. Pekný deň:-)

xantipa163

super diva
ty si ta blondava kocka, ktora sa rozpravala s Gabulacikom? A mna si sa pytala, na tie ukludnovacie tabletky, ci ti daju? :-)

drndula

Babymica,

No nevadí,Ved sa tam snáď stretneme...možno budeš skor v Bb ako ja a aj skor vybavená.,zajtra du aj kontrolyja chodím iba piatok k nemu,dufam ze nas rychlo vybaví,to čakanie bude dlhé myslím....počkám na mail,popiseme

BABYmica09

Drndula
Ahoj moja akurat som ti poslala mail, lebo od teba mi doteraz nic nedoslo...
Vies co ja este neviem presne o kolkej pojdem lebo tam mam napisane ze kontrola je od osmej do druhej a vezie ma tato a vobec neviem kedy bude chcet ist. A skoda ze nie som v tn lebo teraz som u rodicov a to je 40 km od TN , inak by som ta zobrala..
A doktor operuje zajtra, alebo ma len konzultacie a kontroly? Nechce sa mi tam cakat kokos..

gabuliacik

Super diva,
Jeeej ahoj zlatko,som v pohode,vegetim si. Tesim sa v utorok na kontrolu. Inak prska mozes na chvilu vybrat a ukazat doma. Odfot bez tvare a posli na galeria@zoznam.sk a dostanes heslo do galerky. Nezabudni napisatt tvoj nick

super diva

Gabuliacik
čau mici to som ja S tak som tu aj ja ....ledva sedím stále opuchnuté bolavé ked rozhýbem tak sa dá ale ešte si do utorka počkám,zatial som na tabletkách.)ty ako ?

drndula

Babymica,

Ahoj,tak čo zajtra? Ja pôjdem ráno autobusom,IDE z Trenčína,domov ma vezme známy,a ako ty?kedy ideš?ako ideš?ako ťa spoznám?;))))