Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

9iva9
informuj sa bud priamo v poistovni alebo skus priamo u plastickeho chirurga, aj oni ti budu vediet poradit ako mas dalej postupovat.

gabuliacik

Arri
Hej,mala som pekny stres z toho

Xantipa
Dakujem,velmi sa mi pacia prave tym ze vyzeraju uplne moje. Som spokojna.

Dnes jak som dala dole podprsenku som mala divny neprijemny pocit,malaa to ale asi kazda,ze?

xantipa163

gabuliacik
paradne mas tie modriny, len co je pravda. Ale neboj, ja som tiez mala, mozno nie az tak, ale mala som. Na stehoch som to skonzultovala s dokim a povedal, ze na to mozem brat(ked uz som si to kupila) Wobenzym. Ale skor, ako pojdes na stehy to neber. Nech ti on povie. Nemal by sa zacat prilis skoro brat, lebo hrozi krvacanie.

A prska ti vobec nevyzeraju umele, aj ked ich mas velke. :-)

9iva9

Baby mám taky problem :-) dneska sem bila u ortopeda a hned mi povedal,že mi dá doporučenie na zmenšenie prsnikov a podobne,pretože mám skoliozu a zavrivenie chrbtice.Ale neviem ako dalej,gynekolog mi povedal,že sa tymto nezaobera moja doktorka mi to taktiež povedala,tak ako mám pokracovat dalej ? nevieme ani komu zavolaj,a ako máme zistit či nam to uhradi poistovna:-)

arri

gabuliacik
sa ti necudujem ze si sa tak nalakala, tie modriny mas riadne, esteze doktorko tak rychlo zareagoval a ukludnil ta.
Zajacik
ty si teda rychlovka ;-)