Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Drndula
no ja to nechapem preco ti neprisiel ten mail odo mna a mne od teba :( ach jaj, no pockame este chvilu, moj nick tu pisat veru nechcem co mam na FB aj ked v nom nemam priezvisko ale aj tak..

janica25

Gossip girls tak tusim riesime pod. dilemu. lenze ja sa rozhodujem medzi 300 a 350 VP es.tiez nechcem platéia velke prsia.ja mam pod prsiami 70,72 a cez 82.ja idem dr. Cervenovi v july ale ked niekto vypadne tak v jun tak sa mozno stretneme.inac mne povedal pri 350 ze to spravi obvod u mna 87 tak len 5 cm co nechapem ze len a bojim sa aby to nebolo cez 90 preto rozmyslam nad 300 ml. Ty mas ake rozmery a vysku baby.ja mam169 a 52kg.

xantipa163

santi
mne doktor povedal, ze moze byt vyssia krvacavost, preto odporuca najskor cca 5 dni po opke. Ale zas, ked mne pred rokom vyberali implantaty(nic ine), tak som brala wobenzym od prveho dna po opke a nic sa mi nestalo. :-)