Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janica25

Santi a pod prsiami si má kolko?tusim mame podobny zaklad a ty mas stredny profil a u koho si bola?tak som zvedava velmi na fotky.kolko mas po opke?

sabina666

Janica25. ja si myslim ze pri tvojej vyske a vahe si kludne mozes dat tych 350. Ja som bola pred rokom a mam 325 ml. Mam 51 kg a 164 cm.nevyzera to vobec umelo a k mojej postave mi pridu primerane.

santi

janica25

No veď ani ja tomu nechápem, keď som to tu citala tak som myslela, ze to budem mat malo, no a doktor povedal, ze nech mu poviem po 3 tyzdnoch ci su male, bo ze ked vsetko odpuchne a usadi sa tak budu dobre. Ako ja som ani moc velke nechcela, sice to bolo dost penazi,ale z toho nic co som tam mala :-) som rada za to co tam mam teraz. Keby mam vacsie ja osobne by som sa necitila dobre a vadili by mi asi, ale kazdy chce nieco ine. Neviem teda, zatial je to takto a mam mentor anatomicke

BABYmica09

Gabuliacik
poznam tie stavy, sice som nemala modriny ale ta pichava bolest co mi zahadne vystrelovala z chrbtice do prsa tak to ma dostalo, ale uz sa to lepsi tiez