Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ivava

Ja ti možem odporučit Dr.Očenáša operuje myslim v LE ale aj BB a neviem či nie nahodou aj Nr.Klinika Mediklinik aj na nete ich najdes.Velmi mily človiečik a určite vyhovie tvojim požiadavkam.Aké by si chcela?A inak v galerke si mozes fotky pozret ale musis najprv svoju poslat galeria@zoznam.sk plus nejaky nick a potom mozes vidiet vsetky foto nasich prsiek :-)

ivava

Ahoj baby som tu nova a chcela by som sa spytat na dobreho doktora na Sk...nakolko doktor Cerven je velmi zaneprazdneny...dik za odpovede...

lilabmw

wauka

Co tak pozeram tak väčšinou su tu baby od Červena ale tak určite tu najdeš nejaku čo sa práve chysta k Dr.Očenášovi ak si chceš kuk jeho prácu možeš kuk zajačik,Mery Nr alebo ja lilabmw a ešte jednu babu som tu našla ale nick si nepamätam.Prajem veľa stastia pri opke a kedy ides nato?

lilabmw

santi

Ja som 2 tyzden po opke a stale jak dva sutre :-) už nie su napäte a mam pocit že mäkknu ale veľmi pomaly no tak som zvedava a preto sa aj pytam že kedy sa asi usádzat zacinaju ci po 2 tyzdnoch alebo mesiaci?

A Santi kolko dni mas po opke?Aky mas implos a profil?A zaklad?Mas uz aj foto?

janica25

Santi a pod prsiami si má kolko?tusim mame podobny zaklad a ty mas stredny profil a u koho si bola?tak som zvedava velmi na fotky.kolko mas po opke?

santi

janica25

Pod mám 73 cm, ja neviem asi to zálezi aj od znacky netusim bo ked som pozerala foto jedna baba ma 300 druha 400 ml zaklad skoro rovnaky a vyzeraju akoby mali tie iste. Nedavala som este foto po bo ja sa bez tej podprdy citim fakt divne a hned ju dam naspat ale kedtak spravim zajtra a poslem. No a ja mam 173 cm a 54 kg