Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

zajacik_006

Dakujem za odpoved, no tak teda mal doktor pravdu, ze to este potrva kym zacnu maknut :-) no musime vydrzat teda, bo mne sa stale zda ze sa s nimi nic nedeje tak som bola taka nestastna uz z toho, ze sa asi daco deje

santi

lilabmw

mám ich ciastocne pod sval, ty pod sval? No bolesti ako kedy napr po tyzdni som uz ani nedala tabletku od bolesti, ale po dvoch dnoch to zasa zacalo, najhorsie je to rano kym sa rozhybem, tie dva kamene :-) teraz si dam niekedy cez den od bolesti, ale inak ma to neboli len znicoho nic pride taka bolest tak v strede, najhorsie je to s chrbatom ten ma strasne boli a v noci sa budim asi kazde 3 hodiny co ma boli chrbat, keby nebolo takej tej obcasnej bolesti je to o.k. No len nech to uz zacne maknut bo to ozaj ziadnu podprdu ani nedam :-) sak sa nehybu :D

zajacik_006

gabuliacik
ja keď som ti nahadzovala fotky,hneď som si povedala,že máš presne také isté modriny ako som mala aj ja po opke. Dokonca som modriny mala aj medzi prsiami a tam to vyzeralo ako keby som to mala priamo na hrudnej kosti. Urcite ti pomôže lioton gél.

Zuleko

Nelly
No práve, že ja by som si ani neuvedomila,že sa niejako zmenšili,ale kámoška čo má tiež silikóny mi vravela,že jej sa zmenšili po roku,a včera prišla ku mne iná kámoška ktorá je zo zahraničia,a sme skúšali plavky a sa ma pýta:tebe sa niejak zmenšili tie prsia?!:-))A potom som večer pozerala fotky,že fakt sú niejako menšie,ale môže to byť spôsobené aj tým,že som teraz vysadila antikoncepciu..

Drndula
No presne rozmýšľam o tom,že by som ešte viac si trošku pridala:-)))Lebo ja nechcem zažiť situáciu,že po druhej Op začnem šetriť na tretiu:-))))

Vladka
Teraz pôjdem zbytočne na konzultáciu k Očenášovi lebo mi začína skúškové obdobie a volno mám až júl august čiže koncom júna by som chcela na konzultačku:-)

zajacik_006

Babenky prska vám budú mäkknúť a 6týždňov a to usadzovanie trvá aj pol roka.Každá to máme síce iné,ale asi tak nejak trvá kým si prska nájdu svoje miesto.

lilabmw

ivava ano ja som bola u neho.Ak chceš tak si kukni foto ja som tiež nemala žiadny základ po cvičeni mi neostalo nič len sval.Ja som sa vtedy zo dna na den rozhodla objednala na konzultacku za tyzden a o mesiac necely som uz mala po operacii.A je pravda že toho Dr. Cervena sa dlho caka hrozne a to mne by sa nechcelo teda cakat.Ja som s Dr. Očenasom max.spokojna.Spravil mi ich presne podla mojich predstav

lilabmw

no ja som na tom podobne tiež ich mám také necitlivé a bradavky až moc ale tak neprijemne.A ani mi nehovor už sa tešim kedy už zmäkknu šak ked som si skúšala podprdu tak som ich tam jak dva kamene mala ani sa nepohnu.A ano ja mam 400 Mentory alebo zase gulate.A máš ich pod sval?A bolesti a tak?

ivava

lilabmw

Tak ja neviem ake by som este chcela, len nad tym uvazujeme aj so sestrou len sme chceli ist doktorovi Cervenovi,ale on ma volne terminy nejak v novembri a to je neskoro, lebo sestra sa stahuje, tak tak neskoro nemoze...a ja nemam ziadny zaklad tak neviem ake mi odporuci doktor...a ty si bolo u toho Ocenasa???

santi

lilabmw

hej videla som no ja neviem co to blbne ja dam obnovit stranku, aby som videla co prislo a nabehne to znova :D

santi

lilabmw

V utorok boli 2 tyzdne co som po, no a som sa ho pytala kedy zacnu maknut a povedal ze aj 3-4 tyzdne no asi ma porazi ak ozaj, Ja ich mam tiez ako dva kamene a take su neviem akoby necitlive len bradavky citim tiez to tak mas? Ja mam len 255 ml mentor anatomicke, ty mas tusim 400 ? No mne daju aj tieto zabrat, uz nech mame aspn 2 mesiace po :-) fotku mam len pred zatial a tam som skoro nic nemala