Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

santi, lilabmw
na mäknutie si ešte počkáte :-) mne začali mäknúť po mesiaci, teraz sú už fajn mäkké, jedine spodok ľavého prsa je ešte tvrdší a opuchnutý
ivava
Očenáš operuje v BB, BA, LV, NR aj v Púchove. tiež som bola u neho a som spokojná, ako všetky baby od neho, nie je dlhá čakačka u neho a je fakt odborník

ivava

lilabmw

No moja tak ja sa tam nejak skusim dostat na tu galeriu ale asi tam najskor musim dat foto ja...nie???no ani mne sa nechce tak dlho cakat...sestra sa uz rozhodla a chce si to dat v Londyne spravit...nakolko tu teraz zije a aj ja...len ja som rozhodnuta dat si to na sk.a bojim sa zeked budem rozmyslat a cakat dlho tak sito rozmyslim...a inak ake ich mas teraz ako si zvladala pooperacne bolesti???a nevies kedy sa da zacat pracovat po operacii...asije to individualne ale aspom tak orientacne...diky

santi

lilabmw

Tak ty si dobra, ze si sla uz cvicit do posilky nohy :-) ja som bola stale taka unavena. A to uz mozem spat aj na boku? Bo ako pisem ja umieram na tom chrbte stale sa budim ako ma boli. No ale neviem si predstavit, ze by som si lahla na tie dva kamene este, to ti nezavadzalo ? :-) Mne ich prelepil ako som bola na vyberanie stehov a mam pockat kym sa same odlepia a potom si mam kupit silikonove naplaste nato a zacat si ich davat od buduceho tyzdna, tak ani neviem ako jazva vyzera, no vravel ze je uplne tenka a tak do pol roka ani vidiet nebude bo zevraj sa dobre hoji.

ivava

lilabmw

No moja tak ja sa tam nejak skusim dostat na tu galeriu ale asi tam najskor musim dat foto ja...nie???no ani mne sa nechce tak dlho cakat...sestra sa uz rozhodla a chce si to dat v Londyne spravit...nakolko tu teraz zije a aj ja...len ja som rozhodnuta dat si to na sk.a bojim sa zeked budem rozmyslat a cakat dlho tak sito rozmyslim...a inak ake ich mas teraz ako si zvladala pooperacne bolesti???a nevies kedy sa da zacat pracovat po operacii...asije to individualne ale aspom tak orientacne...diky

lilabmw

zajacik_006 santi

dakujeme za odpoved.No tak už len čakať musíme no a cez leto budeme kočky.No to ja mám pocit že už mäkknu sice pomaličky ,neviem či to nie je aj tymi masážami.Zo začiatku som mala pocit strašneho tlaku na prsiach a napnuté boly teraz ani neviem že tam su ale no nie su také ešte ake by som chcela ani po 2 tyzdnoch nemozu :-) trpezlivost ruze prinasa :-D

lilabmw

santi ja ich mam tiež čiastočne pod sval a to ja za seba možem povedat že po 6 dni žiadna bolest.Dokonca som bola po 2 tyždnoch nohy v posilke cvičit.Ale prvých 5 dni to bolo muka čisté z postele sama som nemohla vstat ukrutná bolesť prsia tak napnuté že som sa bála že mi vyletia z hrude.A strašný tlak a ked to prestalo po 5 dnoch potom ma ešte asi dva dni bolel dost chrbat a ako hovorim po tyzdni nič necitim len su tvrdé stále.A dalsie moje stastie ze po 6 dni spim na boku a už pomaly aj na bruchu trošku sem tam.Takže konečne som sa potom vyspala nakoľko to spanie na chrbte prvé dni sa za spanok povazovat rozhodne nedalo.A sranda je že jazva na lavom prse už chrasty opadané a pravé prso sa mi akosi horšie hoji ale Dr. povedal že to tak vždy je jedno viac opuchnute alebo sa horšie hoji.