Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

lilabmw

tie naplaste by ti mali pomoct aby sa to lepsie hojilo, ze sa maju davat cez den na 12 hodin no ze ich nemaju v kazdej lekarni som pozerala na internete a su dost drahe, ale tak ked to ma pomoct tak si ich kupim, ono si vlastne potom odstrihnes presne pasik na tu jazvu a zalepis. a ten jeden ze mozes pouzit aj viac krat daju sa umyt a znova nalepit

lilabmw

santi

Neviem od čoho to závisi ale mne kázal masirovat po 2 tyzdnoch 15 min denne a na jazvy repik.Ale ako dlho to mam masirovat nepovedal musim sa opytat ze ci tyzden alebo mesiac :-)

lilabmw

Mery Nr

dakujem za odpoved no ked to začne po mesiaci budem rada už by sa patrilo :-) a v BA neoperuje tam robia len konzultacky .Ja som bola v BA ale operovali ma v LE.

santi

bambulkova

No to hej, ti poviem ja som myslela, ze to bude malo a tiez som ale nic velke nechcela a som spokojna sak som tam nic nemala pred tym :-) Mne povedal 255 alebo 295 ale ze je za tie mensie ked chcem aby boli prirodzene tak som to nechala na neho. Pocas zakroku ze skusal aj tych 295 ale ze by to bolo neprirodzene uz keby ich dal.

lilabmw

santi

tak mne Dr. povedal že ma telo samé pusti kedy možem spat na boku a nie mna to netlači neviem prečo spi sa mi super tak.Sice su ešte tvrdé ale spat sa mi na nich da. :-D A co sa tyka stehou ja mam samostrebavacie takze to neviem.Ale tie silikonove naplasti su naco a kedy sa davaju?

bambulkova

santi
ja idem tiež do Avelane-ale k Mudr. Mládekovi :) A čo sa základu týka...žiadny..
Niekedy však i menšie veľkosti implantátov dokážu vyčarovať veľmi pekný dekolt a ja som za prirodzenosť

lilabmw

ivava

Nevahaj ani minutu je to krásny pocit mať zase prsia a nehnbiť sa za ne.Kebyže mam ist ešte raz išla by som za tu bolesť to stoji.A aké mám teraz čo ja viem ja som len 2 týždne po operacii tak oni sa ešte usadia a zmäkknu ale rátam tak košik D budem mat.Svoje som nemala žiadne po cvični mi tam nič neostalo.Ked chceš možem ti poslať foto na email.A pooperačné je to dosť individualne nato ako veľky implos mi dal to nebolo také hrozne čo tu čítam niektore mali bolesti aj po 2 tyzdnoch.Ja som bola už nohy cviciť v posilke po 2 tyzdnoch a po 10 dnoch si schopna pracovat aj po 7 dnoch by sa to uz dalo ale soferovat som si netrufla este.A bolesti boli jasne prvych 5 dni som uzivala proti bolesti a aj priatel ma musel dvihat z postele aj v noci.A potom ma este asi 2 dni chrbat a po 7 dni už ma nic neboli neviem že ich mam.