Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

santi
tak tvarovo aj veľkosťovo som veľmi spokojná, presne podľa mojich predstáv. len sú tam ešte drobné chybičky krásy, ľavý mám ako keby ešte opuchnutý z dola. ale som len 7 týždňov po a podľa dokyho je do 2 mesiacov normálne, že ich nemám rovnaké. tak dúfam, že to bude len opuch a nie iné, zatiaľ sa snažím moc nestresovať.
lilabmw
nad tými náplasťami som rozmýšľala aj ja aby sa mi lepšie hojili jazvy, lebo som mala obdobie keď ma to dosť vydesilo ako vyzerajú ale aj hojenie jaziev chce len čas. Očenáš hovoril, že lioton gel tiež obsahuje tú látku na hojenie čo sa nachádza v tých silikónových tyčinkách a náplastiach. tak som to nakoniec nekúpila. možno keby boli lacnejšie ale sú príšerne drahé. podľa mňa počkaj ešte. na letáku som čítala že sa tie silikónové náplaste dajú použiť aj na niekoľko mesačné jazvy. uvidíš časom či ich kúpiť alebo nie

lilabmw

Mery Nr

Super dakujem moc za radu ten lioton pojdem ihned kupit do lekarne a budem s tym teda masirovat doteraz som len normalne telove použivala :-) Dakujem za super tip a pouzivala si tiez tie silikonove naplasti?tie sa pouzivaju ked este jazvicka neni zahojena alebo potom uz ked odpadnu chrasticky?

santi

bambulkova

Narkozy sa neboj ja som pred piatimi rokmi bola v narkoze 9 hodin, no a to bolo strasne to mi bolo strasne zle, ale po tejto som bola uplne ok :-) ja este deti nemam ale tak nechaj to asi na neho ved on vie isto ma ako tak odhad :-)

lilabmw

santi

kruživymi pohybmi rukou okolo celeho prsnika a jazvu potom pozdlz aby sa neroztrhla alebo nejak nepoškodila

santi

Mery NR

Hej 255 :-) ja som bola teraz v stredu a teraz ze mam prist az po 6 tyzdnoch, ked uz by som mala davat dole tu potprdu tak to bude az tak v strede maja. A ty si uz vlastne kolko po? A vsetko inak ok ?

Mery NR

santi
masírovať by si ich mala po vybratí stehov. a myslí sa tým natieranie prsníkov krúživými pohybmi. nakoniec ti dal predsa tých 255? :-) ja idem do Avelane na kontrolu 17.4. ty kedy?
baby na mäknutie je najlepší lioton gel, vážne. mne od neho pekne mäkli prsia. ráno aj na večer som si krúživými pohybmi vmasírovala lioton gel a po zahojení aj na jazvy. odporúča sa aj na modriny

bambulkova

santi
presne to iste povedal Dr. i mne, že počas opky vyskúša obe veľkosti, no nechce, aby to bolo vzhľadom k mojej postave neprimerané, bo ja som taký drobec dievčatkovského vzhľadu a napriek tomu, že mam 29 a 1 dieťa, nik mi toľko netipuje. Takže ja to nechávam na neho, má to v oku. Naviac si k tomu davam robit i nos, trochu sa obavam narkozy, ktorá sa mi tým pádom natiahne na 3-3,5hod, no každa kočka, čo si tým prešla tvrdí, že je to úplne v pohode

ivava

Mery Nr Lilabmw
Tak ja sa asi objednam na tu konzultaciu u Ocenasa...uvidim aky budem mat z neho pocit...idem domov koncom aprila tak by som to chcela vyuzit na tu konzultaciu...a kde robi konzultacie???ako naozaj sa mi nechce cakat tak dlho, len mam strasne obavy z toho...a lila budem rada ak mi posles foto na email ivanadurciova@centrum.sk...diky moc...