Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alenka5

ahojte kocky, som tu nova, termin operacie u dr. cervena sa mi blizi, ale mam problem - akurat vtedy by mi mal zacat menzes! ide ma porazit, neviem, co je lepsie, dat si predpisat prasky na oddialenie, ale ze vraj budem potom cela naliata a budu ma prsia boliet - tak to si neviom predstavit, ze mi tam budu savat implantat, alebo mam tam ist pripadne s menzesom? nemali ste niektora tento problem? dakujem za kazdu radu.

Mery NR

lilabmw
je iba jeden, taká strieborná tuba s modrým a taká noha je na nej vykreslená, rozdiel je vo veľkosti balenia. kúp si najväčšie. a kludne si to dávaj aj na jazvy, ale len keď sú už zahojené a chrasta odpadnutá

alenka5

ahojte kocky, som tu nova, termin operacie u dr. cervena sa mi blizi, ale mam problem - akurat vtedy by mi mal zacat menzes! ide ma porazit, neviem, co je lepsie, dat si predpisat prasky na oddialenie, ale ze vraj budem potom cela naliata a budu ma prsia boliet - tak to si neviom predstavit, ze mi tam budu savat implantat, alebo mam tam ist pripadne s menzesom? nemali ste niektora tento problem? dakujem za kazdu radu.

gossip_girl

janica 25,

no aspon budeme spolu trpiet :) No ja idem tiez k dr. cervenovi a bojim sa, lebo ked nikdy nevies ako to nakom bude vyzerat :(

Ja mam tiez 82 cm cez a dr. mi povedal ze 90 ze budem mat trojky, ze mam asi polky a tie 300 su dva a polky a pooperacnu mi povedal 70 D preto som sa aj zlakla, lebo vsetky co maju pooperacnu tak skutocna podprda je vacsia a E teda nechcem..

Ked chces ako ma davidoff tak chod do 350

gossip_girl

santi,

no a neviem ake presne maju rozmery tie tvoje mentor? Lebo ja budem mat nagor a 300 VP ma 11,5/11/5,4 ta 250 SP ma 11,5/11/4,5

gossip_girl

Leus,

no ja mam mat nagor a nevidim tam 280, ale 290 SP ale zas to je o pol centimetra na vyske a sirke a projekcia je 4,7, tak neviem ci si len tak mozem vyberat z velkosti, preto som myslela tu 250 lebo jedine ta ma rovnake vysku aj sirku s 300, lebo v projekcii je rozdiel

gossip_girl

Leus,

no ja mam mat nagor a nevidim tam 280, ale 290 SP ale zas to je o pol centimetra na vyske a sirke a projekcia je 4,7, tak neviem ci si len tak mozem vyberat z velkosti, preto som myslela tu 250 lebo jedine ta ma rovnake vysku aj sirku s 300, lebo v projekcii je rozdiel