Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

gossip
jaaaaj, tak to je zasa nieco ine, okruhle 300 vyzeraju vacsie ako anatomy 300 a asi ti aj obvod anatomy spravia mensi

alenka5

dakujem moc za odpovede, sestricka mi vravela, ze by som si to mala radsej oddialit, no ale ked mam byt naliata, toho sa obavam a potom budem mat v sebe nejake hormony a do toho anesteza, no fakt neviem... takze radsej by ste sli len tak? termin mam o dva tyzdne..

leluska69

Alenka
pokial ta nic nebolieva tak ta nic navyse boliet nebude:)a stale sa moze stat ze stresom dostanes skor alebo neskor...

adka_22

alenka5
nerob si starosti, tiez som bola u pana dr. Cervena a dostala som menstruaciu den pred operaciou a vobec to nevadilo, vsetko dopadlo super:)

BABYmica09

Alenka5
Ahoj ja som bola s menzesom na operacii a to som mala akurat 3-ti den , ale sestricka vravela ze vzdy lepsie pocas menzesu ako pred lebo pred menzesom su prsia viac naliate ,ale uz v prvy den menstruacie nie su take bolestive ..Takze tak:)