Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Katka54

No tak ja by som najradsej sla k Cervenovi ale je u neho strasne dlha cakacia doba knzultacie nejak od jula a operacia mozno od decembra...a to sami tak dlho asi cakat nechce...tak neviem...bojim sa ze by som si to za tu dobu rozmyslela...mam trocha strach z toho hlavne z tych bolesti nakolko nemam skoro ziadny zaklad...ako si to zvladala ty???

bimbi

Gabuliacik
No fasa modriny mas,ja som mala podobne a ako zajacik povedala,lioton robi zazraky,krasne odchadzali,este teda nie uplne,ale velmi pomaha,davaj si ho aspon 2xdenne

Katka54

ivava,
daj na vnútorný pocit.. Skús sa objednať na konzultáciu aj k doktorovi Če, aj k doktorovi Očenášovi a sama uvidíš. Myslím, že obaja sú šikovní, ale ja na mojeho Čééé nedám dopustiť a pre mňa je číslo 1.;) Ale to ani Očenášové kočky nebudú hovoriť iné, lebo sme spokojné.. Takže veľa zdaru a trpezlivosti prajem. :)

Katka54

ivava,
daj na vnútorný pocit.. Skús sa objednať na konzultáciu aj k doktorovi Če, aj k doktorovi Očenášovi a sama uvidíš. Myslím, že obaja sú šikovní, ale ja na mojeho Čééé nedám dopustiť a pre mňa je číslo 1.;) Ale to ani Očenášové kočky nebudú hovoriť iné, lebo sme spokojné.. Takže veľa zdaru a trpezlivosti prajem. :)

Katka54

Miou,

na Tvojom mieste by som určite išla do tých väčších, keď máš širší hrudník.. Ja mám síce len 305ml, ale pod prsiami som mala slabých 72cm, cez prsia pred operáciou som mala 82-83, teraz mám cez 87 cm. Nie sú štandardné veľkosti, ku každej jednej z nás pristupoval doktor individuálne - dal dokopy našu predstavu, vstupné parametre ;), hodil očkom na pás a boky, aby to aj voči tomu sedelo a bola veľkosť. :)) Aké máš miery a predstavu?

ivava

Neviem ako sa rozhodnut akemu doktorovi ist na konzultaciu a operaciu...tak Ocenasove foto som nejake videla ale to je vsetko...a Lilabmw uplne super ti ich spravil...fakt neviem ci ist k Cervenovi a cakat tak dlho alebo ist inam...

Katka54

gossip_girl,

si tu? Mám tú fotku s postavou pre Teba..však čo iné by som na hotelovej izbe mohla robiť, ako dať si taburetku do kúpeľne pred zrkadlo a fotiť sa na želanie? :)))

Miou

ahojte kocky, idem do interklinik 12.4., anatomy, 330ml. Povodne bol plan az na 370 ale zlakla som sa ... mam siroky hrudnik, az 82cm, tak neviem. Ako sa pohybuju take standardne velkosti?